Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Az összes fifával előfordult...

Az összes fifával előfordult már, mi lehet a baj? Billentyűzeten játszok.

Figyelt kérdés
Ha a jobbra/balra nyilat nyomom a felfele nyíllal együtt, akkor nemtudok sprintelni, illetve ha a lefelé nyíllal (ugyanúgy) jobbra/balra nyilat nyomom, akkor lőni nem tudok. Ez mindenkinél így van? Jobb lenne ha inkább kontrollerrel játszanék? ui.: Bármelyik fifával játszok, ez van

2018. dec. 29. 22:58
 1/1 anonim ***** válasza:
Még szép, hogy jobb lenne kontrollerrel, az egész irányítás arra van szabva. Vannak olyan cselek, amiket kizárólag a jobb analóg karral lehet végrehajtani, de ezek csak Xbox kontrollerrel működnek.
2018. dec. 30. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Gamerek! Ilyen veletek is előfordult?

Amikor nagyban sokáig játszotok,éjjel nappal,mondjuk egy jó grafikájú kocsis játékkal vagy éppen a Gta-val,és kimentek az utcára,akkor olyan minthogyha még mindig a játékba lennétek. A kocsik hasonlóan néznek ki, és az emberek is.

Fifa 18 élvezhető billentyűzeten is?

Tudom, h sokkal jobb kontrollerrel, de azért jó így is?

A Way Out c. játékot lehet egy billentyűzeten játszani? Ha igen, hogy?

Kettő emulátorral vajon lehetséges? Vagy egy is elég? Nem sokat találtam erről, csak olyan formában, hogy billentyű + kontroller párosban létezik ez, de ez nekem most nem lenne jó.

Mit rontottam el? Valaki el előfordult már hasonló?

Telepítettem 2 sims 3 kiegészítőt sorban. Közben kétszer frissítette magát a játék a végén az indítópanelről kellett nekem frissítenem mert kiírta hogy ne a megfeleló frissítés van fenn. Utána a második kiegészítővel crack-eltem és miután elinditottam a játékot ez fogadott.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!