Nyertes1000 kérdése:
Az új FIFÁKNÁl belehet valahogy állítani hogy a mérközés ne 4-6-8 stb. percesek legyenek?
Figyelt kérdés
Túl hosszúnak találom a mérkőzéseket, tudom hogy van a szimuláció de inkább játszani szeretnék.2019. máj. 2. 10:01
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Yugioh duel links jàtékban valahogy vissza lehet àllitani a rangomat alapàllapotba?
Ha én nem akarom hogy magas, platinum rangom legyen.
A Sims 4 játékban nem jeleníti meg a vágyak panelt. Nem eredeti játék, letöltött. Ezt be kell valahol állítani?
A feje felett lévő vágyakra gondolok.
League Of Legends-ben átlehet állítani a közelítést/távolítást gombokra? Az egér görgőjéről akarom átrakni. De nemtalálom a beállításokban.
lol,leagueoflegends,egergorgo,lolproblema
Steam-en be lehet állítani tetszés szerinti sorrendben a kitűzőimet?
Tehát hogy a legszebb 4-et mutassa a profilomon.
Farming Simulator 17 Platinum Edition seasons játékban hogyan tudom ki/be kapcsolni a növények elszáradását? Hogyan tudom állítani a növények fejlődését?
Ez a játék Ncore oldalról való, a beállítások menűben ezek az opciók megjelennek úgyan, de nem engedi változtatni, alapból a növények elszáradása be van kapcsolva, és lassan fejlődik, nem engedi változtatni.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!