Számomra legértelmesebb a Tömör Professzor. Idióta rengeteg van, nem tudnék egyet kiemelni. Talán ami a legtöbb kárt okozza, azok a személyi kölcsönös reklámok. Idióták még a tisztítószer reklámok, mikor egy laza csuklómozdulattal el lehet tüntetni egy makacs foltot. Általánosságban véve utálom a reklámokat.
2008. nov. 27. 13:42
2/21 anonim válasza:
én az "idióta kiskölyök" típust utálom. Amelyik bekeni a csodakenőccsel a kocsi oldalát, meg aki tréfálkozva összepiszkolja a ruhát, összerajzolja az ablakot stb. (ezt pl. addig ütném, amíg mozog).
2008. nov. 27. 13:47
3/21 anonim válasza:
A kulonbozo egeszsegugyi/tisztasagi betet reklamok. Mikor a noi wc-ben a csajok kezrol kezre adjak az ultravekony hiperszuper betetet, mindenki jol megfogdossa, ezek utan hiheto, hogy valaki a pinajahoz teszi. :D (bocsanat a vulgaris onkifejezesert, amugy en is lany vagyok)
A masik meg, mikor a no elmegy Olaszorszagba egy etterembe, majd a kis retikuljebol elokapja a nemtudommilyen mosogatoszert, ami annyira bejon a szakacsnak (egyaltalan o mit foglalkozik a mosogatassal?), hogy rogton le akarja nyulni, am a szemfules magyar no cserebe a titkos receptet koveteli. Agyrem.
2008. nov. 27. 13:48
4/21 anonim válasza:
Utolsó válaszoló!
Nagyon jót nevettem a válaszodon, főleg az első részén!!!
2008. nov. 27. 14:04
5/21 anonim válasza:
A hűtőből? Én ezen akadok ki. Meg az "idebenn" szótól krülget a frász a joghort reklámokban. De a lgbosszantóbb, mikor egy 300%-os gyorskölcsön úgy reklámoznak, hogy most olcsóbban mgvehetjük a számítógépet, vagy a hegyezőt. De jó az a 10% kedvezmény, csupán a 4-szeresét fizted vissza...
2008. nov. 27. 14:19
6/21 anonim válasza:
Én is a gyorskölcsönösön akadok ki.Asszongya Apa:Örülj te is Drágám,most vettem fel 60 ezret 400%-os kamatra,3 évig kell fizetnünk 240 ezer lesz a vége!!
2008. nov. 27. 14:32
7/21 A kérdező kommentje:
Azért akadnak más típusúak is!
PL:
"Apu, Buksi kiszökött!"
Tudod, ki menne ki egy szál pulxcsiban szakadó esőben egy kutyáért! Nehogymár nem volt ideje magára kapni egy esőkabátot...
2008. nov. 27. 15:24
8/21 anonim válasza:
A tipikus beetetős reklámokat nem bírom:
- ünnepek előtti hitelek, kölcsönök reklámjai valahogy ugrásszerűen megnőnek
- "csak" ennyibe kerül, százezres nagyságrendű árak persze, amit egy átlagember valóban csak ritkán adhat ki egy összegben, de ha alaposan utánajárunk, nagyon ritkán éri meg, mert máshol vagy olcsóbb, vagy jobbat kapunk annyiért, de a beetethetők megveszik, mert CSAK MOST CSAK ENNYI...
2008. nov. 27. 18:03
9/21 anonim válasza:
Apa kezdődiiiiiiiiiiik keeeezdőőőőőőőőőőőőődiiiik....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!