Szerintetek mi lesz a kiesési sorrend ezután a VV-ben?
Szerintem:
Bécit kiküldték - kiviszi Jerzy-t -> Béci nyer
Béci védett, Évát kiküldik -kiviszi Anikót -> Éva nyer
Éva-Alekosz-Béci finálé: 3. Éva 2. Béci 1. Alekosz
Mit gondoltok? Mi a ti verziótok?
Az, hogy Anikó jön vissza egy Éva-Anikó párbajról. Én Alek, Éva párti vagyok, de ez a realitás. (Anikóval sincs semmi bajom).
A nagy kérdés, hogy most Béci kit visz ki. Vagy Jerzy, vagy Anikó. Béci mindkettőjük ellen visszajön, de Évának az a jó, ha Anikót viszi ki, mert míg Jerzy ellen lenne Évának esélye, Anikó ellen nincs. Béci megoldhatja a problémáját, de ugyanakkor keresztbe is tehet neki.
Én Béci helyében Anikót vinném, mert akkor utána Éva kiüti Jerzyt, és a fináléban marad Alek, Éva, Béci, és Béci reménykedhet abban, hogy legalább egy kicsit megoszlanak az ő "ellenszavazói" Alek és Éva között. Ha Anikó jutna be a fináléba, akkor az Éva szavazók is Alekra szavaznának, ami Bécinek rosszul jönne.
A kérdés, hogy ezt a kis cigány feltudja-e fogni.
Éva ha még a finálé előtt megy párbajozni akkor most már kiesik, az emberek nem fogják negyedszerre is visszaszavazni több okból is.
1. Alek rajongói tólták idáig, most már nem szavaznak rá, mert a fináléban Alek elől szedné el a szavazatokat.
2. Erre a pár hétre már nincs szükség Éva hisztijére
Most Béci Anikót viszi, Anikó kiesik.
Marad Béci Jerzy Éva Alek
Következő kiválasztott: Jerzy vagy Éva, de mindenképpen egymásal párbajoznak, Éva kiesik.
Fináléra marad Jerzy Béci Alek, hogy ki nyer? Nem tudom, remélem Alek.
(ha Jerzy kihívná Alekot, akkor Éva maradna a fináléra)
Beci kihivja Jerzyt-Beci visszamegy
Eva kihivja Anikot-Aniko visszamegy
Vegjatek.Aniko,Alekosz,Beci kiesesi sorrendben.
Szerintem is nekimegy Alekosznak,nincs értelme tovább tologatni a nagy összecsapást.Viszont Béci még fiatal,és lehet hogy úgy gondolja hogy a legnagyobb problémát a végére hagyja,de az élet azt igazolja hogy a problémákkal minél előbb szembe kell nézni.Ha Béci arra vár hogy bemegy Tapsi Hapsi vagy Dodó kacsa és elintézik helyette Alekoszt,arra hiába vár és csodák sincsenek,ezért nincs értelme visszahúzódni az erdő mélyére hanem ki kell lépnie végre a tisztásra,összeakasztani az agancsokat és eldönteni hogy ki a domináns hím a villában.
De tudjuk,hogy Béci óvatos és megfontolt játékos,ezért Anikó is bőven benne van a pakliban.Erzsikét nem hívhatja ki,mert nem kockáztatja meg hogy a nézők ellene forduljanak,mondván hogy a húga barátját akarja ledarálni,pedig Béci semmivel sem tartozik Erzsinek se kegyelemmel se könyörülettel.
További tippek : egy lány bent lesz az utolsó kettőben,és a fiú fog győzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!