Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miről szól ez a dal és klip?

Miről szól ez a dal és klip?

Figyelt kérdés
[link]

2021. okt. 14. 22:02
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Magyar zene számot/klipet keresek, se az előadó/énekes férfi nevét, se az együttes nevét nem tudom. Népdalszerű/vers? feldogozás volt. 2010 utáni...

A klip erőben játszódik végig. A fiú szerelme "meghalt" a fiú viszi az erdőben a kezében a halottnak hit szerelmét, leteszi és a fiú felakassza magát a fára,de a fiú szerelme nem halt meg,mert megmozdul a keze.....vége.

Mi a címe annak a zenének, amikor a klipben fekete maszkban oroszul rappelnek a buszon?

Ha jól emlékszem, úgy kezdődik a klip, hogy gumiabroncsok között jön a srác, a vállán egy JVC RV-NB70 hordozható CD-s rádióval -(ilyen rádióhoz hasonlít, amit cipel)- közeledik a kamera felé, és közben énekel. Aztán meg a buszon és a buszváróban is énekelnek fekete maszkban.

Valaki felismeri a videó alatti zenét??

Facebookon találtam a videót ,kicsit durvák az oroszok, de mindegy mert engem a zene érdekelne, én nem ismertem fel ha valaki tudja hogy találom meg a neten vagy a Youtube-on akkor írja le a linket! Előre is kössz!

Üdv! Magyar videóklipet keresek 90-es, 2000s évek. Segítség?

A klip egy hangárban játszódik, autóval mennek, belecsapódnak a falba, a pasi igazából egy törésteszt bábu, és az ütközés után szétszóródik. :D 90s, 2000s évek körüli zene, magyar. Köszönöm!!!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!