Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
A klip erőben játszódik végig. A fiú szerelme "meghalt" a fiú viszi az erdőben a kezében a halottnak hit szerelmét, leteszi és a fiú felakassza magát a fára,de a fiú szerelme nem halt meg,mert megmozdul a keze.....vége.
Ha jól emlékszem, úgy kezdődik a klip, hogy gumiabroncsok között jön a srác, a vállán egy JVC RV-NB70 hordozható CD-s rádióval -(ilyen rádióhoz hasonlít, amit cipel)- közeledik a kamera felé, és közben énekel. Aztán meg a buszon és a buszváróban is énekelnek fekete maszkban.
Facebookon találtam a videót ,kicsit durvák az oroszok, de mindegy mert engem a zene érdekelne, én nem ismertem fel ha valaki tudja hogy találom meg a neten vagy a Youtube-on akkor írja le a linket! Előre is kössz!
A klip egy hangárban játszódik, autóval mennek, belecsapódnak a falba, a pasi igazából egy törésteszt bábu, és az ütközés után szétszóródik. :D 90s, 2000s évek körüli zene, magyar. Köszönöm!!!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!