Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi lehet a címe, ki lehet az...

Mi lehet a címe, ki lehet az előadója ennek a régebbi "rádiós" zenének?

Figyelt kérdés

A rádióst úgy értem, hogy rádiók játszották régebben.

Talán a 2000-res évek (második fele?) vagy legkésőbb a 2010-es évek elejéről lehet való, eléggé rég hallottam már, kicsi gyerek voltam még akkor.

Nő énekli, valószínűleg angolul van, de valami furcsa akcentussal/kiejtéssel.

Ennyi maradt meg fonetikusan a refrénből:

"Aaa, au áj, Kinga, a meradi daccsúla!"

Ez minden, ami megmaradt az emlékezetemben, ma random "felidézte" az agyam ezt a részletet, de nem is tudom, hogy mikor hallottam utoljára, jó rég már.

Remélem, hogy valaki felismeri ennyiből! :D

márc. 13. 13:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Mercidesz Knight Rider - Auu,vau oh KITT, my darlnig
márc. 13. 15:06
 2/6 A kérdező kommentje:
#1 Ilyen nincs...
márc. 15. 13:18
 3/6 anonim ***** válasza:

2

Már hogyne lenne? Amióta kitaláltam azóta van. Én hallom a fejemben.. Számomra legalább annyira valós mint neked az "Aaa, au áj, Kinga, a meradi daccsúla" refrénnel rendelkező dal. Hiszen azt így ahogyan leírtad rajtad kívül más nem hallja. Így az ebben a formában csak számodra létező dal.

márc. 15. 13:27
 4/6 A kérdező kommentje:

Amiről én beszélek, az egy létező dal, nem a fejemben keletkezett, régebben viszonylag sokat hallottam a rádióban.

Nyilván nem így van a dalszöveg, ahogy leírtam, csak a magyar fülnek hallatszik így, nekem ilyen formában maradt meg...

márc. 15. 16:20
 5/6 anonim ***** válasza:

4

De éppen az a lényeg,hogy valószínűleg csak te hallod így. Ezért így, ebben a formában csak számodra létezik.

márc. 15. 16:27
 6/6 anonim ***** válasza:
szoboszlai dominik a nyitott szájú fudbalissta
tegnap 21:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!