Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Azahriahnak volt egy száma...

Azahriahnak volt egy száma aminek a vége felé egy részlete ilyen népdalos szerű és tiktokon sokan tátogtak rá. Eléggé elütött a szám többi részétől, melyik lehet?

Figyelt kérdés
szerintem max 2 éves lehet
ma 20:27
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Mit szeretnek sokan a régi zenéken? Amikor már régen eljárt felettük az idő!

Ezek a régi sztárok a mai világban semmire nem vinnék. Ma már sokkal nagyobb a konkurencia. Jó időben születtek, ma már nehéz kitűnni. Szerintetek pl ma egy Schwarzenegger mire menne a testalkatával, mint színész? Ma már tucatjával vannak ilyen fizikumú emberek,...

Miért szólják meg sokan a Nickelback-et?

Rengeten szidják őket, csak nem tudom miért. Most az a bajuk az embereknek, hogy viszonylag sokan ismerik őket? Zenei téren is az megy, mint pl az animéseknél, hogy minden mainstream sz@r amit 3 embernél több ismer.

Miért mondják sokan a Tankcsapdára hogy nem is igazi rockzene?

A rockerek szerint miért csak az az igazi rockzene ahol hörögnek és végeláthatatlan gitárszólókat játszanak?

Miért szeretik ilyen sokan a Bikini együttest, amikor egész egyszerűen rossz dalszövegeik vannak?!

El is hoztam néhány példát. Ezeknél a dalszövegeknél még a gyakorikérdéses, "Mi a véleményetek a dalszövegemről?" típusú kérdésekben is jobb szövegeket lehet olvasni! Ótyi-tótyi ping-pong "Ótyi-tyótyi - Ping-pong Szedegetem a rizsát. Szedegetem a...

Mit szeretnek a mai napig ilyen sokan Mozart zenéjében?

Egy borzalmasan elavult zene, több száz évvel ezelőttről, mit tudnak még ma is ilyen sokan szeretni benne? Vagy ilyen sokan visszasírják a középkort?🤣

Mit szeretnek sokan még mindig a Beatles zenéjében?

Igen, annak idején tényleg formabontó és újító volt, viszont azóta már bőven eltelt 60 év. A mai tudásukkal már kiesnének egy X-faktorból is, annyira sokat fejlődött a zenei világ.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!