Azahriahnak volt egy száma aminek a vége felé egy részlete ilyen népdalos szerű és tiktokon sokan tátogtak rá. Eléggé elütött a szám többi részétől, melyik lehet?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Ezek a régi sztárok a mai világban semmire nem vinnék. Ma már sokkal nagyobb a konkurencia. Jó időben születtek, ma már nehéz kitűnni. Szerintetek pl ma egy Schwarzenegger mire menne a testalkatával, mint színész? Ma már tucatjával vannak ilyen fizikumú emberek,...
Rengeten szidják őket, csak nem tudom miért. Most az a bajuk az embereknek, hogy viszonylag sokan ismerik őket? Zenei téren is az megy, mint pl az animéseknél, hogy minden mainstream sz@r amit 3 embernél több ismer.
A rockerek szerint miért csak az az igazi rockzene ahol hörögnek és végeláthatatlan gitárszólókat játszanak?
El is hoztam néhány példát. Ezeknél a dalszövegeknél még a gyakorikérdéses, "Mi a véleményetek a dalszövegemről?" típusú kérdésekben is jobb szövegeket lehet olvasni! Ótyi-tótyi ping-pong "Ótyi-tyótyi - Ping-pong Szedegetem a rizsát. Szedegetem a...
Egy borzalmasan elavult zene, több száz évvel ezelőttről, mit tudnak még ma is ilyen sokan szeretni benne? Vagy ilyen sokan visszasírják a középkort?🤣
Igen, annak idején tényleg formabontó és újító volt, viszont azóta már bőven eltelt 60 év. A mai tudásukkal már kiesnének egy X-faktorból is, annyira sokat fejlődött a zenei világ.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!