Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan alakítsam ki a fuvolázá...

Hogyan alakítsam ki a fuvolázást szokássá, ha két helyen lakok?

Figyelt kérdés

Szeretném, hogy a fuvolázás ne csak alkalmi hobbi legyen, hanem rendszeres szokás. Tudom, hogy a szokások kialakításához érdemes valamilyen meglévő rutinhoz kötni a tevékenységet, de van egy problémám: tanítási időszakban a nagymamámnál lakok, hétvégén pedig otthon vagyok. Csak egy fuvolám van, és nem szívesen hordoznám állandóan, mert elég drága hangszer.

Ti hogyan oldanátok meg ezt a helyzetet? Mihez kötnétek a gyakorlást, és hogyan lehet rendszeres rutint kialakítani úgy, hogy a hangszer nem mindig ugyanott van?

jún. 1. 21:52
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Vagy hordozod, vagy veszel egy másikat a másik helyre. Mást nem tudsz tenni. Nem lesz annak amúgy baja, csak ne hagyd a buszon.
jún. 2. 01:04
 2/2 anonim ***** válasza:
A fuvola pont egy könnyen hordozható hangszer. Ilyen szempontból sokkal egyszerűbb a helyzeted, mintha orgonán tanulnál. :)
jún. 9. 12:57

További kérdések:

Unikkatilhoz hasonló angol, vagy magyar rappereket ismertek (példák lent)?

Tetszik a stítusa, csak nem értek belőle semmit:

Emlékszik valaki erre a zenére???

Emlékszem még ilyen 2015-2018 körül mindenféle magyar youtuber rappelt (talán a hot16 challange volt), és volt egy csávó aki valami vérnyúlról írt zenét. Megetette a nyulát ami megharapta, így belőle is vérnyúl lett. Arra emlékszek belőle hogy "van marharépa, a...

Bálnás meditatív zene a 80-90-es évekből?

Régen, gyerekként mikor nem tudtunk aludni testvéremmel, akkor anyukánk kazettán játszott le egy bálnaénekes meditációs/altató zenét amit azóta is keresek.Amire emlékszem:Volt benne zene, fixen valami lassú dallam.Több bálna énekelgetett benne egymásnak...

Kedvenc Paramore dal?

Nekem személy szerint az Ignorance :)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!