Tudtok tanácsokat adni?

válasza:Voltál már bármilyen zenei fesztiválon? Hát kb. ugyanazt. :-D
Kényelmes cipő, időjárásnak megfelelő ruházat, ernyő helyett esőkabát ha eső várható. Fejedre valami napsütés ellen. Napszemüveg. Én évek óta nem voltam, de a por-problémát nem hiszem, hogy meg tudták oldani, szóval cipőből és ruhából is olyat vigyél, amit nem sajnálsz.
Személyi, bankkártya, ha fejfájós vagy akkor a bevált gyogyiból 1-2 szem, a zaj, hőség, tömeg, alkohol stb. esetleg előhozza.
Naptej.
Fertőtlenítő kendő vagy gél, bár most már elég sok kézmosási lehetőség van.
Feltöltött mobil.
Mindezt egy kisméretű hátizsákan/ngyobb övtáskában.
Mitől tartasz? Hogy érted, hogy mire érdemes mindenképpen figyelned? :-)
Hetijegy az más tészta, ha sátraztok akkor kb. úgy pakolj, mint egy kempingezésre, ha valahol kint laktok, akkor meg egy sima nyaralásra, de írj ha van konkrét kérdésed. :-)

válasza:1: Köszönöm a részletes és segítőkész válaszodat! Nem, még nem voltam, ez lesz az első. Kicsit tartok a pénz kérdéstől, hogy mennyit vigyek, de ez persze tőlem is függ, hogy mennyit fogok ott fogyasztani.
2: Neked is nagyon köszönöm, mindenképp belekalkulálom majd a túlköltekezés lehetőségét is a tervbe. Illetve, lenne még egy kérdésem: bankkártyával lehet ott fizetni, vagy érdemes inkább készpénzt vinnem magammal?

válasza:Szigeten nem lehet készpénzzel fizetni csak kártyával/okoseszközzel vagy a speckó szigetes chipes karszalagra tudsz tölteni pénzt (készpénz vagy kártya vagy a sziget appon keresztül).
Ezt érdemes átolvasni, mielőtt kimész: [link]
Az italárak szabottak, ezeket közzéteszik a fesztivál indulása előtt.
Az ételekkel nem tudom most mi van, mivel régen nem voltam nem akarok hülyeséget írni, de elvileg minden büfének kell adnia egy minimáláras menüt, ez nyilván valami egyszerű/nem túl nagy adag kaja, azon túl viszont szabadáras minden és hát nem az olcsóságáról híres.
Egy-két héttel előtte nézz utána mi mennyibe fog kerülni.
Végtelen mennyiségű pénzt el lehet sajnos költeni. :D
Az alkoholt kb. be tudod lőni, mennyit fogsz inni. A kaját nagyon olcsón nem lehet már megúszni, vmelyik élelmiszerlánc ki szokott települni, de hogy az drágább-e mint a városi üzleteik, azt nem tudom: ott tudsz szendókat/péksütit ilyesmit venni, de azért ha egész nap kint vagy egy rendes főtt ételes étkezést nem árt beiktatni. Nem kereskedelmi mennyiségű kaját be lehet vinni, ezt te tudod, mennyi a kereted, mennyit eszel, mennyire akarsz házi készítésű szendókkal a hátizsákodban ugrálni stb.
További kérdések:
A mesterséges intelligencia nem tudja a választ, így próbálkozom a természetes intelligenciával. Kinek ismerős az alábbi refrén? "szeretik a kenyeret babbal" talán 2000 körüli dal és egyszerűen nem bírok rájönni, hogy mi volt ez a dal. Tudtok segíteni?
Már sosem tér vissza?
Persze tisztelet a kivételnek, mert az mindig van:).. Jómagam viszont például a magyar nóta kategória dalaitól tudnék falra mászni, mert valahogy azok az erős középfrekvenciák nagyon sértik a fülem...
Egy kicsit tudok játszani sima gitáron és most szeretnék egy elektromosat is venni. Nem igazán értek hozzá, nem is akarok valami brutál drágát venni. Mit ajánlanátok? Milyen fajtát?
Az biztos, hogy még nem az idén. De jövőre, vagy az azt követő évben, ha lenne rá egy esélyem megtalálnom a hozzá megfelelő embereket Vác-BP környékéről, szeretnék egy viszonylag elvontabb nu metal bandát alapítani, amit komolyan is vennék.Ehhez megosztanék pár olyan...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!