Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi az egérdal szövege?

Mi az egérdal szövege?

Figyelt kérdés
Tudjátok: CINCOG CINCOGJ LESZ ITT BULI .na vmi ilyesmi(a Sexbomb zenéjére)
2011. jún. 8. 20:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Ó egereckék,énekeljetek velem...gyerünk(3x) minden kiszegér...Vajon mi bébi ez a szercsibát(itt nemértem mit mondXD)Ismered az egérkislány egérlyukát.Amit kérek az még szosze fájt,gyere kicsi minden órájt.Kici az egér de nagyra tör,inkább vagyok nagykutya mint 6ökör.A szívem bátor,a faram jó,egérben cak ez a jó.Cincogj,cincogj,velem cincogj.kici egér ugi nem kell félned itt vagyok,cincogj cincogj,lesz itt buli,egy kis egér ugi-dugi...
2011. jún. 8. 21:03
 2/3 anonim ***** válasza:
...háhháhá...kiszegércaj..heheh...figyelj...Gyere ki szombaton a ligetfürdőbe,te leszel a buli legjobb egérnője.Cincoghatunk egész esztig a melegbe,őrült szexi szerepben.Ne legyen rajtad cak a bikini alszó,felülre lesz nálam a cinosz zackó,lehet hogy majd az kerül alulra,a forrószágban ki tudja..Cincogj,cincogj...
2011. jún. 8. 21:07
 3/3 A kérdező kommentje:
köccike
2011. jún. 9. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!