Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mondanátok olyan oldalat,...

Mondanátok olyan oldalat, ahol vannak zeneszövegek angolul és magyarul is?

Figyelt kérdés
30 seconds to mars- the kill.....ennek keresem a magyar szövegét, ami lehetőleg helyesen van lefordítva.Köszönöm.
2011. nov. 1. 14:01
 1/2 anonim válasza:
kulfoldizeneszoveg.hu , ha mázlid van,akkor vlki lefordította :)
2011. nov. 3. 21:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm megtaláltam.
2011. nov. 4. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Lefordítana nekem valaki angol videókat vagy csak leírná angolul a szövegét?

Remélem érthető mi a kérdés és légyszi ne hülyézzetek meg hasonlók mert én nem tudok angolul viszont nagyon érdekelne h mit montanak benne XD

Hol tudnám meghallgatni a Rómeó és Júlia musicalt angolul?

Néhány szám fent van yutube-on is az angol musicalből, de amit keresek, pl a she's yours nincs, Hol lehetne megtalálni?

Én dalszövegeket írok angolul, és szeretném őket megzenésíteni. Érdekel vkit?

Egy olyan bandát keresek, vagy olyan embert, illetve embereket aki rendelkezik zenei tehetséggel. Ez megnyilvánulhat abban, hogy tud gitározni, vagy vmilyen hangszeren játszani, vagy énekelni esetleg. Elfogadom azoknak a jelentkezését is, akik már zenekarként...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!