Hol adjak el egy Peavey JSX erősítőt és egy Peavey Triple XXX 4*12 ládát?
Külföldi oldalakon meghirdetni, könnyebb, mint külföldre eladni. Ha e-bay-en fent vagy és már több üzletet is lebonyolítottál van esély rá, de akkor nem tetted volna fel ezt a kérdést. A külföldi sem fog előre pénzt átutalni olyan dologért amit csak fényképen látott egy teljesen ismeretlen ember hirdetésében, ha meg nem utal előre, te nem fogod elküldeni, hogy se pénzed se erősítőd ne legyen.
Itthon sajnos nehéz több100e-ért használt hangszereket, erősítőket eladni, még ha az meg is éri. Én Triple XXX fej-ládát használok, tudom mit árulsz és azt is, hogy mennyit ér. Mégis, azt mondom a 350e nem túl akciós ár, hogy az embert gondolkodóba ejtse. Ha 300e-ért el tudod adni szerencsés vagy, ez van sajnos. Én meghirdetném a helyedben 210-ért a fejet, 90-ért a ládát annyiért el fog menni szerintem, de persze nem vagyok a helyedben ezt csak az évek alatt összegyűjtött hangszer adás-vétel tapasztalatom mondatja. Sok sikert és jó üzletet kívánok.
P.
Lehet, hogy én vagyok eltévedve, de te nem tudod eladni a cuccodat, hónapok óta ?! Egyébként a 20e-Ft-okat is te emlegetted, én meg azokról az árakról beszéltem ami jelenleg a piacon ezekért aktuálisan kérve van, nem pedig arról, hogy valójában mennyit ér. Ha kicsit utánanézel a dolgoknak, ,rájössz, hogy több dolog is sántít írásaidban pl: a hangmester.hu sosem állt le több napra csak amikor új profilt készítettek , a gitarshop.hu-n jelenleg 3db JSX fejet árulnak, míg Triple xxx-et csak 1-et.
Minden jót.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!