Milyen feldolgozás ez a dal?
2014. dec. 24. 19:15
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
IZ: Somewhere over the rainbow című számát hol találom meg egy nő által (azt hiszem Keve Evelin által) énekelve?
Az ő verziója jobban tetszik mint az eredeti.
Hol találok jó népdal feldolgozásokat?
Hasonlóra gondolok mind a Chris Lawyer- től a kiskece.
Szeretném egy dalfeldolgozásomat stúdióban felvetetni, hol van erre lehetőségem?
Viszonylag kedvező áron, jó minőségben?!
LL Junior Raggamoffin című száma melyik számnak a feldolgozása?
Rémlik, hogy egy afrikai dalt dolgozott fel, csak nem tudom az előadót. Olyan jó lenne, ha segítenétek, mert már régóta keresem az eredetit számot. Köszi előre is!
Milyen mostani reklámban van egy nagy klasszikus ukulelés feldolgozása?
Most láttam egy reklámot a moziban, de mire hazaértem, teljesen elfelejtettem, hogy mit reklámoztak vele és mi volt a dal. Csak arra emlékszem, hogy nagyon tetszett, szeretném megtalálni. A reklámban egy fickó egy repülőn ül és elkezd ukulelézni meg énekelni, a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!