Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Egy énekes nőt keresek! Van...

Egy énekes nőt keresek! Van ötletetek?

Figyelt kérdés
A klipjében bemegy egy teljesen fehér házba és elkezdi a különböző festékeket dobálni meg ecsettel végighúzni a falakat meg a bútorokat! Sajnos nem tudom az előadót se és a szám címét se! :( Ha van tippetek kérlek írjátok le, előre is köszönöm!

2015. jan. 4. 16:52
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Keresek egy számot, de nem tudom se a csaj nevét se a zene címét, mert régen hallottam és elfelejtettem, nem valami felkapott énekes énekelhette,...

Az énekes fiatal, kb 20-25 éves lehetett amikor hallottam a Viva-n, szőke hosszú haja van, biztos, hogy a szerelemről énekel, a klippben feltűnik egy pasi is, és a ház mintha életre kelne, a növények behálózzák a falat, tele lesz vízzel a ház, de közben mintha mesebeli...

Szerelmes zenéket keresek?

Olyasmiket, amik arról szólnak, hogy Nagyon Szeretem és Örökké csak Vele szeretnék élni!

Híres énekes akarok lenni? (menedzsert keresek)

22 éves srác vagyok menedzsert keresek van hangom is át tudom küldeni. válaszokat előre is köszönöm.

Keresek egy 80-as 90-es évekbeli külföldi klipet (színes). Nagyon vidám zene, fülbemászó dallammal. Tudtok nekem segíteni?

Terepjáróval mennek a sivatagban a zenekar tagjai (az énekes kopasz) egy feltételezhetően afrikai kis faluba tartanak (több mint valószínű, mivel fekete emberkék szerepelnek a klipjében). Nagyon fontos számomra ez a zene, ha tudtok kérlek segítsetek! Ui.: Lehet nem jól...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!