Ismeri valaki ezt a zenét?
Figyelt kérdés
www.youtube.com/watch?v=FBYTBmBcy0U
6:00-nál. Már sok csatornán kerestem de egyszerűen nem találom. Előre is köszönöm.
2015. jan. 8. 19:42
1/2 anonim 

válasza:

válasza:ez volt a descpription boxban:
Alexis Troy Silent Runner (Intel Extreme Masters Theme)
2/2 A kérdező kommentje:
Azt vágom de az teljesen más. Tekerj 6:00-hoz arra lennék kíváncsi. Azért köszi.
2015. jan. 8. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Keresek egy olyan rap zenét aminek az eleje nem magyar, de aztán magyarra vált át! Valaki nem ismeri?
Olyasmi, mint ez: ( az előadót se tudom, meg a szám címét se, csak úgy emlékszem, a cím nem magyar) Köszi előre is a segítséget!
Ismeri valaki azt a zenét, aminek a klipjében rengeteg színes labda pattog végig egy városon?
A zene nagyon kellemes, lágy és azt hiszem nő énekli. Tudom ez nem sok információ, de többre nem emlékszem :D Előre is köszi!
Tescoban mostanában hallok egy zenét, de nem tudom mi az. Van olyan aki esetleg ismeri?
Szöveget alig érteni. Nő énekli, olyan Lana Del Rey-es a hangzása.
Keresek 1 zenét 2014.11.28 a ligetben ment dj cookynál, francia minimal zene. Nem ismeri valaki a címét?
Liget,djcooky,francia.minimal
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!