Ismeri valaki a Vicetone formációt? Kedvenc szám vagy remix tőlük?

válasza:Én ismerem :D sokat hallgattam régebben, de egy kedvenc számot nem tudnék mondani tőlük :D.
Nem mondom favoritnak őket, vannak sokkal jobb EDM dj-k akik talán kevésbé ismertek, de oda vissza verik a számaikkal Vicetone-t.
Ha érdekel írok egy párat ;).

válasza:

válasza:Ismerem, és imádom! :D
Someone like you, Whistle, Sparks remix, illetve a Heartbeat, Harmony, és a Hope :) Rengeteg jó zenéjük van, felsorolni se tudnám! Aki szerint langyi, az nem hallgatta még jó fülhallgatón/hangszórón! :)
Kapcsolódó kérdések:
ilyen..Minimal,electro house..coronita meg az ilyeen joo spanyol zenek is johetnek ;)
Petőfit meg class fm-t hallgattam tegnap és tegnap előtt olyan 21:30 magasságában, talán kicsit előtte már. Valami arab/francia szöveg is volt az angol mellett, ketten énekeltek benne, nem egyszerre. Olyan arabos zenei hangzása volt, és a szövegben valami salsa beat...
1. A tally weijlben szokott menni a Can't hold us egyik remixe: lassabb a ritmusa az eredetinel,es egy csaj enekli benne a szoveget(nem Madilyn Bailey) 2.A stradivariusban ment ez az avicci remix: a liar liar c. szam volt megmixelve, csaj enekelt benne,lassabb volt az eredetinel.
Vagy a Rusko - Hold On (feat. Amber Coffman) (Sub Focus Remix)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!