Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Megdönteni hajnal tímeát...

Megdönteni hajnal tímeát melyik szám 11:10 körül a lassú szám, valami olyasmi "i miss all this time i'm a wolf life don't you . "?

Figyelt kérdés

2015. jan. 16. 18:59
 1/1 anonim ***** válasza:

Nézd, remélem erre gondolsz.:) :

Vera Jonas - Cold Fire

2015. jan. 16. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Milyen lassú komolyzenéket ajánlotok? (bővebben lent)

Tiszta zongorára gondoltam, lassabb darabokra. Leginkább Chopin-Spring Waltz-hoz hasonlóakat keresek. Ha valaki ismer ilyesmiket az leírhatna pár címet:)

Valaki ismeri ezt a zenét?

A videoklip és a zene is háborúról szól. Egy indiai (vagy talán pakisztáni) férfi és egy szőke hajú 40 körüli opera (? ) énekes énekli és elég lassú a zene.

Mondanátok mély hangú nem túl pörgős mai pop zenéket?

14 éves vagyok, mély hangom van. Nagyon nem szoktam énekelni de az énektanár azt mondta, hogy gyönyörű szép basszus hangom van. Kiszeretném próbálni, hogy menne valami mély hangú ember dala esetleg. A válaszokat előre is köszönöm!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!