Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A videóban mi a szám címe?

A videóban mi a szám címe?

Figyelt kérdés

www.youtube.com/watch?v=Gp0Whw93uA8

12:10

A csávó alatt megy egy dallam de nem tudok rájönni.

Olyan mintha két szám menne egyszerre.

2015. jan. 17. 16:17
 1/2 A kérdező kommentje:

Ami a videó elejétől megy

www.youtube.com/watch?v=bQYeSXpC244

2015. jan. 17. 17:16
 2/2 anonim válasza:
2015. jan. 18. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Ez melyik szám a videóban? (Deep & Future fanok! )

03:00-tól érdekelne a szám cím!06:50-től?13:10-től esetleg?14:00-től ?bocsi, az ennyi kérdést :D, ez a DJ nem szokott track listát rakni a leírásba... :/Előre is nagyon szépen köszönöm! :)

Melyik az a szám, amit azt hiszem, hogy egy meleg férfi énekel és a videóban magassarkúban táncol 3pasi?

valami olyat énekel, hogy ''I wanna fucking you, money dress..sex....you got you got...''

Melyik az a szám, amelyik a lent linkelt videóban 2:10-nél van?

Tudom, nem a legjobb videó, és nem ajánlom senkinek, hogy végig nézze, de kíváncsi vagyok rá, hogy mi szól 2:10-nél. Már egy csomószor hallottam, de nem tudom, melyik ez, és már nagyon kíváncsi vagyok. :)

Melyik szám megy ebben a videóban?

1:41-től a csipkerózsikás jelenetbem

HELP ME!? Melyik ez a szám ebben a videóban?

00:50-tőlSzerintem nem régi és, egy csaj énekel benne... tudja valaki a címét? A leírásban nincs benne a címe. :((Előre is köszönöm szépen!!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!