Írnátok számotokra kedvelt zenéket?
Kedvelem a rendes, régi magyar zenéket.
Mint pl. Nagy feró - 8 óra munka
H9neybeast - Legnagyobb hős
Stb. én ezeket szeretem, de meghallgatom a paródiákat is.
És persze a mulatóst is.
Fifth Harmony All in my head (flex)
Robin Schulz Heatwave
Kygo: Stay
No Money by Galantis
Girs like by Tinie Tempah
Great Escape by Jasmine Thompson
Where we belong by Jasmine Thompson,
Dua Lipa: Last dance,
Panda by Desiigner,
Benny Benassi fewt Crish Brown: Paradise
Work from home by Fifth Harmony
Tankcsapda, Kárpátia, Road, Edda, Pokolgép, Ossian, Alvin és a Mókusok, Kalapács, Depresszió, Lord, Leander Rising, Sin sing, Hooligans, Skillet, KoRn, Three Days Grace, System Of A Down, Theory Of A Deadman, Hollywood Undead, Green Day, Fall Out Boy, Limp Bizkit, AC/DC, Metallica, Children Of Bodom, Asking Alexandria, Bring Me The Horizon, Black Veil Brides, Icon For Hire, Slipknot, Fit For Rivals, Bullet For Me Valentine, The Offspring, Foo Fighters, Linkin Park, Megadeth, Disturbed, Billy Talent, Kiss, Nickelback, Papa Roach, Sum41, The Killers
Remélem segítettem :D
Miért lettem ennyire lepontozva? A kérdés egy eldöntendő kérdés, ami emellett szabályellenes, vagyis csak két helyes válasz van rá, igen és nem.
Ha pedig a kérdést nem eldöntendő kérdésként kezeljük, akkor meg kérés, ami szintén szabályellenes.
Shawn Mendes - Stitches
Shawn Mendes - Someting Big
Shawn Mendes - Bring it back
Shawn Mendes - Show you
Avicii - Waiting for love
Avicii - Wake me up
Green Day - Holiday
Amy Winehouse - Back to black
Alan Walker - Faded
Zara Larsson - Lush Life
Zara Larsson - This one's for you
Ed Sheeran - Thinking out loud
Ed Sheeran - Sing
Ed Sheeran - Don't
Remélem segíthettem neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!