Petra2004 kérdése:
Mire való a capo? (Kápó)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kaptam egy gitárt és ahhoz szeretnék capo-t venni, csak előtte megszeretnék győződni arról ,hogy mi is az. (Kezdő vagyok még ehez , bocsi)2016. júl. 3. 16:48
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
Minden felszerelést szeretnék hozzá biztosítani . Ez hülyeségnek hangzik , de igazából nem az ( na jó mégis 😂)
2016. júl. 3. 17:23
3/4 A kérdező kommentje:
De köszönöm :)
2016. júl. 3. 17:28
4/4 anonim válasza:
Valóban hülyeség :)
Kezdőként nem érdemes egy vagyont elkölteni olyan cuccokra, amiket talán soha nem fogsz használni.Már csak azért sem, mert nem tudod még felmérni, hogy miből milyet érdemes venni. Pl capo-ból is van többféle, csak hogy témánál maradjunk.
Aztán az is lehet, hogy két hét után megunod a gitározást, és akkor fölösleges volt beruházni a sok kiegészítőbe.
Szóval szerintem még várj a vásárlással; ha mindenképp ki szeretnéd próbálni, hogy mire jó a capo, akkor megteszi kezdetnek a ceruza+postásgumi kombó is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!