Papp László Sportarénába hogy történik a bejutás egy koncertre?

válasza:Ha előre akarsz kerülni, akkor az a legfontosabb, hogy minél korábban odamenj, és elsőként állj be a több sor közül valamelyikbe. A jegyedre nyilván rá van írva, hogy melyik szektor meg ilyenek és onnantól könnyű, mert óriási betűkkel meg számokkal ki van írva, hogy mi merre van, könnyen meg lehet találni. Ha pedig nem találod, akkor van ott olyan dolgozó, akár az aki beenged, akitől meg lehet kérdezni.
Amikor én voltam az Arénában, akkor így volt, nagyvonalakban.

válasza:

válasza:Köszi a válaszokat!
És az E-ticketet elég fekete-fehérben kinyomtatni?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Esetleg ki az aki még ide akar jönni mindenképp?
Egy bejárat van, vagy meg van szabva, hogy melyik szektorhoz melyik bejárat tartozik?
A Nickelback koncertre mikor lehet bemenni , mert azt tudom hogy 8 órakor kezdődik , csak azt nem , hogy mikor engednek be
Sziasztok ma derült ki hogy hanyadik helyen állok a Szent László Gimnázium Rajz tagozatán: 28. Ezzel még bejuthatok a 15 fős fél osztályba? 2014-ben :)
Dec. 21-én lesz egy koncert, a 325 szektorba szól a jegyem. Van több bejárat? Ha igen akkor megvan, hogy melyik szektorhoz hol kell bemenni? A koncert kezdete előtt mennyivel érdemes odaérni? Köszi
Én a Szentbe emelt angolon csak 41. lettem, és matek-angolon 22. :(, Veresbe 38. :( Mennyi esélyem van? A Szentbe szeretnék nagyon menni:) Köszi:))
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!