Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a zene címe?

Mi a zene címe?

Figyelt kérdés

Volt egy szám a 2004-2005s évben azt hiszem ami nagyon tetszett és a discoban rengeteget játszották. 🙂

Brazilos hangzású szám és valami olyan a refrénje (ne nevessetek ki) hogy:

Yaga yaga eeee, si yaga yaga e.

2019. jan. 14. 23:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Véletlen láttam meg a kérdést, de bakker szerintem ráismertem :D A kis truck dirver vs migrant sztori után nem tudtam másra gondolni, csak erre :D Bár kár hogy nőci énekel..

www.youtube.com/watch?v=YDZ9HYCAknc

Remélem ez volt az, ha nem akkor meg megpróbáltam dude

2019. jan. 14. 23:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem ez az. :''(
2019. jan. 15. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Melyik kpop zene lehet az?

Nehéz kérdés így, tudom. De ez egy pörgős dal, fiúk éneklik, és nagyon fülbemászó dallama van. MondoConon is ment gyakran. Kérlek írjatok ilyen dallamos zenéket, hátha megtalálom. Nem tudom melyik banda lehet mert mindig távolból hallottam háttérzaj mellett.

Yamaha p-45 vélemények?

5 évig zongoráztam,csak el kellett adnom a zongorámat hely hiányában.Digitális zongorát szeretnék venni,max 150 ezerig. A Yamaha p45-öt és az Alesis Recital Pro-t néztem.Melyik jó/jobb?

Mi a címe annak a valószínűleg német, nagyon híres zenének, amiben az éekes valami olyasmit mond hogy "do you love like at the space to?

És az a refrén hogy aaa aaa aaa aaa, és egy fura sisakot hord az énekes? . A nézők meg táncolnak a klippben és ők is be vannak öltözve azt hiszem

Mi ennek a számnak a címe?

A Rádió 1-en hallottam és a szövege az volt, hogy felesleges egy lány miatt valódi aki csak bánt és az eleje is megnevezi a jelent. Ha jól rémlik az előadó is egy nő. Ha van törtek légyszi segítsetek!!?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!