Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó csók titka? (Többi lent)
Fiúk/lányok válaszát is várom.
Fiúk részéről hogy: miként és hogyan csinaljak
Lányok részéről: Mit szeretnek, mit csináljon a fiú, hogyan és mikor kezdjen bele.
Meg még arra lennek kivancsi hogy a lányokon vannak ilyen apró jelek/mozdulatok amiből lehet következtetni hogy akarja/várja/kívánja a csókot.
Írhattok komplett sztorikat, történeteket főleg az első alkalomról.
15/F
józan verzió 17 éves lány szemszögéből:D
sokan úgy csinálják, köztük én is, hogy a beszélgetésben direkt hagyok egy kínos szünetet, mondjuk elköszönésnél.
ez mondjuk legfőképp akkor tűnik fel, ha a lány alapvetően beszédes, akkor már csak észreveszik a srácok, hogy akar valamit. na ez a csend szerintem egy bátorító jel, abszolút :D van, aki feltűnően nézi néha a srác ajkait, ez amúgy nem muszáj tudatos legyen, én is néha azon kapom magam, hogy beszél hozzám a randialanyom és a száját nézem, de ahogy rám néz, elkapom a tekintetem :D vagy még nagyon feltűnő (és lehet nem tudatos) jel, hogy ha nagyon gyengén harapdálja a száját, vagy gyakran gyorsan végignyalja a nyelvével.
szerintem ezek a jelek, remélem tudtam segíteni!
Szamomra az a jo csok ha a partnerem iranyit, nem tul durva elsore, nem probalja a torkomig ledugni a nyelvet, es kozben mosogepszeru korzeseket csinalni:)
Legyen lagy, kozepesen gyors, nem feltetlen kell nyelvet hasznalni eloszor, en amugy se szeretem annyira azt a fajtat:)
Erezz ra hogy a masiknak mi a jo, mind tempoban, mind pedig erossegben (gondolok itt arra hogy esetleg szereti ha harapdaljak a szajat, stb)
Ha hasznos volt kerek szepen egy zold pacsit!:D
Hát szerintem a szemkontaktus nagyon fontos, ha megfogja a kezem közelebb húz magához és átkarolja a derekamat majd óvatosan és gyengéden megcsókol. Ezzel nagyon nem cseszheted el szerintem. És az lehet egy jel ha harapdálja a lány a szája szélét, vagy a tiedet nézi.
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!