Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek?
Van egy fiú, akivel régebben együtt voltam.. 2-szer is, 2 hónapon belül. Eleinte szerettük egymást, de aztán ott hagyott egy másik lány miatt. Másodjára meg tényleg nem működött jól a dolog. Ez kb 4-5 hónapja volt. Nem olyan régen, 1 ; - másfél hónapja úgy gondolja, hogy szeret és szeretné most az egyszer ténylég megpróbálni, hogy működik-e a dolog. Én (nem tudom miért..) még mindig szeretem őt, de félek, hogy megint megtenné azt,hogy otthagy. Pár barátja nagyon azt szeretné,hogyha összejönnénk, de az én barátaim viszont nem nagyon lelkesednek érte. Már sokféle képpen kimutatta, hogy ő tényleg szeretne valamit... Kaptam tőle virágot, verset. De ő mégis olyan fiú, akivel nem merek "tervezni" ,mivel már tudom hogy ő milyen...
Szerintetek?? Mit csináljak? Normális válaszokat, légyszives :D
Valoszinuleg most nincs senkije es amig nem lesz addig maga mellett akar tudni... De amint lesz mert lesz ott fog hagyni megint...
Nem eri meg hagyd a fenébe...
16F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!