Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, borotváljam vagy sem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, borotváljam vagy sem?

Figyelt kérdés
Szerintetek borotváljam a nemiszervemnél?
2016. jún. 19. 07:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Te hülye vagy..már bocs,de mégis mi közük az itteni lányoknak ahoz hogy te mit csinálsz magaddal? Ha az egyik azt mondja igen a másik azt,hogy nem akkor fele fele arányban vágod le? Erről barátnődet kérdezd már ha van..ne vadidegen lányokat.
2016. jún. 19. 08:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Lány vagyok te bunkó
2016. jún. 19. 08:51
 3/5 anonim válasza:
100%

Ez nem derült ki, nem bunkó az első, legtöbbünk arra következtetne, hogy fiú vagy, mivel nem írtad oda a nemed, és lányoktól kérsz tanácsot egy vegyes nemű kategóriában.

Nem tudom hány éves lehetsz, milyen környezetben vagy (koli?) de szerintem felesleges, vagy nem muszáj naponta/kétnaponta. De ha téged zavar, próbáld ki, és úgy is meglátod, hogy milyen így,milyen volt úgy, és milyen köztesen. Lehet gyantáztatni is, az tartósabb.

2016. jún. 19. 09:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezesetben elnézésedet kérem de nem volt honnan tudjam és mivel lányoktol kértél tanácsot csak arra tudtam ki következtetni,hogy fiú vagy..ezesetben barátodat kérdezd meg,hogy vágd le vagy sem hiszen más nem nagyon kéne lássa..csak te és ő. 1. Voltam
2016. jún. 19. 09:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Fazonosra nyírd :D
2016. jún. 19. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!