Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, összejönnétek valaki ilyennel?
Figyelt kérdés
Lányok, ti összejönnétek egy olyan fiúval akinek dühkezelési problémái vannak? Úgy, hogy pszichológushoz jár már több éve de van, hogy képtelen uralkodni magán? És ha még nem tudtátok ezt, csak akkor jöttök rá vagy mondja el amikor már együtt vagytok akkor együtt maradnátok vele még így is vagy nem? Megbánt, megver embereket és elég sokszor vannak ennek következményei de nem szándékosan teszi és minden erejével azon van, hogy megváltozzon. És biztos, hogy tiszta szívből szeret bár a tettei néha nem ezt mutatják. Őszintén ti képesek lennétek szeretni ilyen embert?2016. jún. 19. 18:39
1/16 anonim válasza:
Ha a személyisége annyira megfog és beleszeretek akkor igen képes lennék és minden erőmmel azon lennék, hogy az ő gyógyulását segítsem. Megértem, mert én is nagyon nehezen kezelem a feszültséget bár nekem nem ilyen súlyos.
2/16 anonim válasza:
Nem:$ félnék, hogy bántani fog:/
3/16 anonim válasza:
Jófej lehetsz :D, havernak/barátnak elmennél :D
4/16 anonim válasza:
Nekem volt ilyen fiúm, azóta is barátok vagyunk. (sajnos szakítottunk de nem ez az ok miatt)
5/16 anonim válasza:
Ez függ attól,hogy képes lenne e arra a kérdésre őszintén válaszolni,hogy el tudja e képzelni magáról,hogy engem is megüssön?? Ha a válasza nem,próbálja meg! Ha a válasza az,hogy lehetséges,és bejönne a srác nagyon-nagyon,akkor is megpróbálnám vele,de ha egyszer megütne,én azt akkor sem tudnám feldolgozni,ha ez betegség. Ugyanez vonatkozik a szűk baráti körre,családra,és az állatokra.
6/16 anonim válasza:
Ha megfognal valamilyen módon , igen. Szeretnélek . Segítenék , ha változtatni akarnál. De nem tűrném, ha engem bántanál.
7/16 A kérdező kommentje:
Bár még emiatt nem mertem mélyebb kapcsolatokba lépni, de szerintem nem bántanám a barátnőmet. Gondolom, ő sem idegesítene fel szándékosan, én meg visszafognám magam, ez biztos. Eddig is csak olyankor voltak nagyobb problémák amikor valakik direkt arra mentek, hogy elveszítsem a fejem. De ezek szerint az nem probléma.
2016. jún. 19. 19:13
9/16 anonim válasza:
A kérdésedből látszik, hogy tényleg változtatni akarsz, ezért igen, és segítenék. Viszont az első pofon, vagy bármilyen durvább megnyilvánulás után (felém), többször is átgondolnám, hogy folytassuk-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!