Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szeretne a lány?
Figyelt kérdés
Tegnap este volt egy buli, és pár haver hívott magával 2 csajt, akit én nem ismertem, de ők sem engem, először láttuk egymást. Nagyon nem beszéltünk egymással, sőt, szinte semmit, még a nevemet se nagyon tudta, de eléggé szemeztünk egymással. Aztán ma látom bejelölt Facen, pedig még a nevemet se nagyon tudta, mármint honnan tudná, nem nagyon beszéltünk egymással :D max hallotta ahogy szólítottak ott a többiek, és a vezetéknevem nem tudom honnan tudta :D rám írni nem írt rám, csak bejelölt. Miért jelölhetett be? Valamit szeretne?2016. jún. 19. 21:38
1/2 anonim válasza:
Növelni az ismerősei számát :D amúgy gondolom ismerkedni szeretne, szóval nyugodtan ráírhatsz te is (persze csak ha te is akarsz :D) ha már bejelölt, akkor gondolom vissza is fog írni. Ha meg többet akar az úgy is ki fog derülni a beszélgetésből, persze nem hiszem hogy rögtön össze szeretne jönni veled úgy hogy nem is ismer. De nyugodtan Írj rá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!