Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi lehet ez?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki tetszik. Sokszor elkísértem, meg minden. Egyszer meg kérdezték tőle hogy szerelmes-e belém és rábólintott. Én nem törődtem vele, mert sztem irónikusan mondta. Órákon folyton mindefélét magyarázott nekem. Nem bírta ki 45 percig hogy ne szóljon hozzám. Elég eleven tag. Volt, hogy összevesztünk, de kibékültünk. Sokszor beszélünk. A suliban tök buzgó meg minden az összes lánnyal incselkedik, de amikor velem van komolyan szól hozzám. Lehet, hogy ez azért van mert nem bír? Segítsetek! PLs!
2016. jún. 21. 21:13
 1/7 anonim válasza:
Ne kiabálj! Azzal nem fogod jobban felhívni a figyelmet a kérdésedre.
2016. jún. 21. 21:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Bocsi
2016. jún. 21. 21:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Valaki, aki válaszol is?
2016. jún. 21. 21:17
 4/7 anonim ***** válasza:
miért mondta volna ironikusan és miért ne bírna?
2016. jún. 21. 21:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Azért mert bejössz neki.
2016. jún. 21. 21:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyes minek pazarlod az időt, ilyen fölösleges írásokra. Szerintem nem szerelem, de tetszés az biztos. Úgyhogy töltsetek együtt időt barátokként, stb.. aztán majd történik valami. :))
2016. jún. 21. 21:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Oké! Nagyon köszi az összes választ! :)
2016. jún. 21. 21:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!