Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon nagy hátrány lányok ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy hátrány lányok ha szeretek egzotikus állatokat tartani?

Figyelt kérdés

tudom vannak olyan lányok de az nagyon ritka, és hogy lenne e esélyem megszerettetni veletek :)

18f

2016. jún. 24. 13:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hátrány?!

Nem is tudtam, hogy létezik ilyen fiú*-*

Lehet, hogy én vagyok nagyon perverz, de most vissza olvasva a kérdést...hát... eléggé félreérthető:D

Pedig állatokkal nem szoktam viccelni.

2016. jún. 24. 17:28
 12/16 anonim ***** válasza:

Ha nem kígyó, akkor oké, attól valamiért félek...

Mert azon kívül én is szeretem a hüllőket, tervezek én is tartani :3

2016. jún. 25. 00:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha nem pók és kígyó, akkor még örülnék is. Bármilyen gyíkfélét, hüllőt szívesen "babusgatnék" is, imádom őket, bár nekem még sosem volt. A kígyó végtére is még nem lenne gond, csak szerintem azt nem fogdosnám, csak nézném (az etetés kivételével). De pók vagy rovarok, az ki van csukva, undorodnék és félnék tőlük.
2016. jún. 25. 00:37
 14/16 anonim ***** válasza:
Nálam mondjuk előny :3 Én nagyon bírom az állatokat, még a tarantulákkal is ki vagyok békülve :D Nekem mondjuk kaméleonom van :)
2016. jún. 26. 15:33
 15/16 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem. Aki szereti az állatokat az mindegyiket szereti :) Örülnék ha egy ilyen barátom lehetne, aki ugyanúgy szereti az állatokat mint én.
2016. aug. 27. 21:45
 16/16 anonim válasza:
Én umádok minden állatot
2022. okt. 12. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!