Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valaki magányosan hal meg? Úgyhogy nem volt/van/lesz soha senkije?
Figyelt kérdés
GOndolom van ilyen igaz?? Az ilyen embereknek az a vigasz marad, hogy legalább mágusokká válhattak :3
Vélemények??
2016. jún. 24. 18:48
11/18 anonim válasza:
figyelj olyan lehet hogy van de olyan nincs akinek nem jutna semmi. Az ilyen embereknek szerintem egytől egyig baj van a onbizalmukkal. mindenkinek jutna pár :) L
12/18 A kérdező kommentje:
Jah nekem bőven jutna XD.. Nincs baj a külsőmmel találtam egy csomó lányt, aki egyből összejönne velem XD.. DE nem lehet ettől függetlenül senkim, mivel a külső nem minden..
2016. jún. 24. 19:44
13/18 anonim válasza:
haat igaz hogy nem minden sőt :) csak aztgondoltam a külsődel van a baj mert fordított esetről meg nm hallotam. mi van a belsődel ami miatt nem találsz senkit amúgy? :)
14/18 A kérdező kommentje:
Pszivhológushoz kell járnom, mert veszélyt jelentek a társadalomra és ezért gyógyszerekkel tömnek, csupán ennyi :3
2016. jún. 24. 20:23
15/18 anonim válasza:
Haat úgy mondjuk énsem járnék veled ha felnem kéne tőled.de nem hinném hogy félnem kéne.figyelj nekem Szívesen írhatsz, kíváncsi vagyok hogy miért vagy kozveszejes.és hogy tényleg esetében e számodra párt találni. nem foglak elítélni,mert engem is elitelnek nap mint nap tok alaptalanul.és néha beleesek Aba a hibába h elhiszem :/
16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.. Nos nem értem, hogy miért kellett egyes embereket lepontozni..
2016. jún. 25. 01:43
17/18 anonim válasza:
Legyél pap vagy apáca, és akkor nem gáz xd
Amugy meg milyen mágus? Mi van? :'D
18/18 KJUsul válasza:
Igen van ilyen ember. Például: egész életében kövér volt, visszahúzódó, csendes, könyvmoly, plusz nulla önbizalma volt, mert orvosilag mikropénisze van (12/2,5), plusz egész idős koráig a szüleivel élt, de egyedül maradt, se pénze, se állása, se semmije.
Na ilyennek soha nem lesz senkije, akármennyi jó belső tulajdonsága van, leszarják a nők, lányok. ENNYI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!