Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/26 anonim válasza:
Filmen? Hm...csak a röbidzárlat 2-n
Játékban? Mikor Ghost-ot és roach-ot felégették az MW2- ben :'(
22/26 anonim válasza:
Én igen.A csillagainkban a hiba című filmen,meg Az utolsó dal c.filmnél.17/l
23/26 anonim válasza:
Filmen igazából még nem. Viszont volt egy reklám amin sírtam lehetek én 20 éves viszont ez nagyon meghatott. Apa és fia beszélgettek aztán felnyitottak egy-egy dobozos sör, pont mint ahogy én és édes apám csináltuk. Igazából a végén sírtam mikor megtudtam, hogy a Soproni nem fél liter lesz hanem csak négy deci. A mai napig nagyon rosszul érint ez a reklám.
24/26 anonim válasza:
#21.
Végre valaki aki egyet ért. TT^TT *#9-es*
25/26 anonim válasza:
Természetesen igen :0
Hirtelen nem tudok neked filmeket mondani, de volt egy pár... Nah jó, de, egyet tudok...Csillagok között... :0
26/26 anonim válasza:
Egy filmen már nagyon a határon voltam, talán épphogy még nem nevezném sírásnak. A Függetlenség napjában amikor az elnök beszédet mondott az utolsó csata előtt, az elég nagy hatással volt rám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!