Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert van olyanom minden...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van olyanom minden fiunanal hogy kell nekem? (Negativ kommentektol mellozzetek)

Figyelt kérdés
Egy csomoszor van olyan hogy beszelgetek egy sraccal es fuhh kell nekem. Ha megint beszelgetek csak most egy masik sraccal, ugyanez van.
2016. jún. 26. 00:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Mert szeretnél szexelni és több jó pasi van, mint egy.
2016. jún. 26. 00:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Le fognak minket "repedtsarkúzni", de velem is ez van. Pár barátom/barátnőm Britney-nek szólít, emiatt:

https://www.youtube.com/watch?v=CduA0TULnow

:DD

2016. jún. 26. 01:24
 3/3 anonim ***** válasza:
A nővérem ugyan ilyen, szerintem őt a "versengés" is hajtja, aki bejön neki azt meg akarja fektetni, illetve általában nem csak akarja, hanem el is éri a célját.
2016. jún. 26. 09:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!