Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, kell még több...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, kell még több szókdkdkdkd?

Figyelt kérdés

Újév előtt pár perccel a volt barátom bevallotta hogy szeret. Jöttek a szeretlek, nem tudom elképzelni az életem nélküled, te vagy a legfontosabb ember az életemben, maradj örökre velem szavak. És április 8.-án (a 100. napunkon) szakított.

100 napig álomvilágban voltam vele, mindig mindent félretoltam csakhogy vele lehessek.

Május végéig sikerült a figyelemeltereléses ötlet, ám pár napja olyan szeretethiány jött rám, hogy már nem bírom. Már nem is eszek, ha eszek akkor is 1-2 falat után már hányingerem van. Olyannyira hiányzik hogy teljesen azt érzem, hogy a szívem legbelül 2 oldalra válik szét, valami húzza.

Lehet hogy mégcsak tiniszerelem és később ezen csak mosolyogni fogok, de én most a jelenben vagyok ami legbelül megöl.

Azóta érzem a hiányát nagyon, amióta azt álmodtam hogy papám július 15.-én meghal..

Előtte szépen éldegéltem kisebb sebekkel, de mára már ez az egész felemészt. Próbálok a filmnézésbe menekülni, de nem megy. Minden fiúban Őt keresem és az idegeim szétmennek..

Együtt kéne élnem azzal s tudattal hogy már nem kellek neki?

2016. júl. 4. 22:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Azért a kérdés az mindent visz 😂
2016. júl. 4. 22:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudtam mit írni, így gyorsan összedobtam egy hülyeséget.😊
2016. júl. 4. 22:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Ülj le vele beszélni csak így lehet megoldani
2016. júl. 4. 22:22
 4/4 likebike ***** válasza:

Hát először is sajnálom,nehéz lehet most nagyon neked.

Sajnos azt kell mondanom,hogy a fiú csak játszani akart veled.Az is megeshet,hogy direkt szakított pont azon a napon,hogy még rosszabb legyen,de ezt csak ő tudhatja..

Most mondhatnék nagy szavakat,buzdításokat,de nem teszem meg.Kemény lesz,mire túlteszed magad,ez tény.Az idő meg fogja oldani az egészet,légy türelmes magadhoz.Talán azért fájhat ez ennyire,mert felgyűlt benned a sok kicsi seb,amit eddig hordoztál.Kérd meg egy barátnődet,hogy beszélgessetek,ez is meggyorsíthatja a folyamatot.Fel a fejjel és légy kitartó!

2016. júl. 4. 22:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!