Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hangulatos beülős helyek, utcák vannak Budapesten ahová érdemes randira menni?
Főleg eldugott, hangulatos, téli bekuckozodos helyre gondolok.
Van egy srác aki nagyon tetszik, barátok vagyunk, és én szívesen mennék vele ilyen helyekre.
L18

válasza:

válasza:További kérdések:
Hetek óta beszélgetünk (én 16 lány, ő 19 fiú) de még nem találkoztunk. Nem lakik túl messze és többször is mondta hogy szeretne velem találkozni de én kicsit tartok tőle mert egyrészt sokkal idősebb, másrészt nem értem miért nem egy vele egykorú lányt keres. Írásban...
Én megkedveltem de túl rámenős voltam és szeretném kijavítani a hibát
Én próbálkozom de sose lesz semmi komolyabb 16L
Igen, ott randizunk. 100 éve ismerjük egymást és az ő ötlete is volt. :D
Volt szeretlek, sok szivecske, mar volt köztünk szex is, jól érezzük magunkat egymással. De megváltozott. Nem ír úgy, rövid válaszok, csak néha veszi fel ha írok. Múltkor elmondta hogy focizni fog, haverokkal lesz, meg meccsre is megy, viszont nekem ez gyanús....
(Amikor jóba lettünk bejöttem neki majd rájött mégse csak hitte) van még azért remény hátha még is?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!