Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az Anotalk nevű ismerkedős oldal miért nem működik?

válasza:Nem tinderezek, nem anotalkozok, nem facebookozom, nem intavalamizem, nem használok ilyet és élőben sem ismerkedek.
Lehet azért nem működik, mert az oldalnak elege van, hogy ilen idióták járnak fel rá, életre kellt és öngyilkos lett úgy, hogy műszakihibát okozott sajátmagában.
17f

válasza:

válasza:Egyszer jártam azon az oldalon, kb. annyiból állt a beszélgetés, hogy
szia kor?
- írod neki
kérdezi, hogy van-e valakid
- válaszolsz (normálisabbak továbblépnek már az első kérdésnél)
majd képet kér, utca nevet, házszámot, hogy mikor tud jól megkúrni a kis 10 centis pötsével. // fiú esetén.
Semmi értelme az oldalnak ha az emberek 99%-a ilyen.

válasza:

válasza:En egyszer felneztem majd elsore beadott egy lanyt es azzal a lannyal mar partnerek lettunk :) kiveteles szuz lany aki elottem csak 1 fiuval volt, es rajtam gyakorol mig nem lesz pasija azt mondta :D
Szoval nagyon nagy szerencsem volt gondolom :P
Ez igaz. Aki nem hiszi irjon pm et, a lany is megmondja hogy taliztunk :D

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem csak párkapcsolatban értettem a kérdést...
Vannak erre jó netes oldalak vagy mobil alkalmazások? 19L
ismerkedés, internet, randi
Gondolok itt arra, hogy ismeretlenül vagy ismerten beszélgetek pl egy angol emberrel, én magyarul írok,de ő angolul látja, mert lefordítja a program. Valahogy külföldi AnoTalk-ként képzelem el :D létezik ilyesmi? :)
Szoktad használni? Van valami esélyem ott? Vagy nem hülyeség? Most kerültem bele egybe, és hát elég "érdekes".. 18/F
Olyanokra gondolok, ahol a társkeresést valóban komolyan gondolják, nem úgy, mint mondjuk a tinderen, ahol a felhasználók nagy rétege "aktív" kapcsolatban van, és ez csak játék nekik, mint mondjuk a tinder. Tudtok olyat, ahol komyolyan is veszik ezt? Főként a húszas korosztály érdekelne engem.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!