Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudják azok akik szerelmesek stb. Megütni a másikat vagy csúnyán mondani rá? Meg kissé fiatal vagyok, de el sem tudom képzelni hogy majd ha lesz barátnőm csúnyán mondjak rá vagy bántsam.?

válasza:Úgy, hogy azok nem szerelmesek. Lehet, hogy a maguk ostoba, vagy beteg módján "szeretik" a másikat, de az ilyenek többségének mind van valamilyen súlyos mentális sérülésük.
Vagy egyszerűen csak primitív bunkók, és cseppet sem szerelmesek.
Oké, tini kategóriában van a kérdés, de én még a szexben sem tudnám megtenni azt, amiről tudom, hogy a szerelmemnek rossz, pedig sajnos a többség ezt zokszó nélkül megteszi, nem érdekli, hogy a barátnőjének az mennyire kellemetlen.

válasza:

válasza:Akit szeretünk,nem bántunk...
Egyetértek az előző válaszolókkal,én sem lennék rá képes..még csúnyán beszélni sem.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Könyv pl Nalini Singh mentál alakválto sorozatából Sienna és Hawke könyve
Remelem jol kifejeztem. A valaszokat elore is nagyon koszonom!
Filmre gondolok,nem sorozatra.szóval,NE sorozatot írjatok légyszi.olyanra gondolok,mint a miracoulos ladybug,ami egy sorozat.de sajnos ennek még nincs vége,majd 2017,2018-ban talán.:(.éppen ezért filmet szeretnék,még pedig olyat,amiben mindketten szerelmesek...
Vagy ciki erről beszélni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!