Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok mar szerelmesek nalatok joval idösebb ferfiba?
Figyelt kérdés
Ha nem, el tudnatok kepzelni vele kapcsolatot? Milyen korhatar fer bele nalatok?ma 18:16
1/2 anonim 

válasza:

válasza:voltam. kb 11 éves koromban. bár nem tudom, szerelem volt e az, vagy csak a vonzódás. volt pár ffi, kb 35 évesek, akiket személyesen is jól ismertem.
2/2 anonim válasza:
Igen, voltam. Én 20 éves voltam, amikor találkoztunk, Ő 40.
23 éven keresztül voltunk együtt, egészen a haláláig.
Kapcsolódó kérdések:
Voltatok már szerelmesek idősebb lányba? Jó vége lett vagy csalódás?
Írnátok történeteket/tapasztalatokat?
Hány évesen voltatok először szerelmesek?
Mikor estetek először szerelelmebe és ha igen hány évesek voltatok,vagy most hány évesek vagytok? Ha igen akkor sikerült már mint összejöttetek azzal akibe belestetek?
Milyen érzés szerelmesnek lenni, ez mivel jár?
És honnan tudtátok, hogy azok vagytok? (Hány évesek voltatok amikor előszőr szerelmesek lettetek?)
Lanyok ti voltatok mar joval idösebb fiuba szerelmesek?
Hany evesek voltatok es mennyi a fiu? Összejött vele valami? Ha igen hogy? Most mennyi idösek vagytok?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!