Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Metálos fiúk nektek milyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Metálos fiúk nektek milyen típusú lányok jönnek be? Az ilyen egymagában ülő külvilággal nem foglalkozó lányok?

Figyelt kérdés

2016. jún. 1. 18:21
 1/4 Ismeretlen Muvesz válasza:
Ez nagyon egyszerü :D egy olyan lány kell mindenkinek aki meg érti öt még akkor is ha a fiú metálos :D a lényeg ha igazán szereti az egyik a másikat minden össze jöhet :D
2016. jún. 1. 18:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Mit értünk metálos alatt?

Én pl imádom az Arch Enemyt :D

2016. jún. 1. 18:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Azt hogy talpig feketében van és igen olyanfajta zenét hallgat
2016. jún. 1. 19:18
 4/4 anonim ***** válasza:
amit le irtál nekem az bejön főleg hogy én is ilyen vagyok :D
2016. jún. 2. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Melyik online fogadással foglalkozó oldalra érdemes regisztrálni?

Az érdekelne, hogy melyik a leginkább megbízható és melyiken van a legtöbb esemény és variáció?!

Tudnátok egy pár ötletet, hogy hol kapok nagyrészt az országok kultúrájával, történelmével foglalkozó dokumentumfilmeket?

Olyan típusra gondolok amiben megismered egy kicsit az országot kulturálisan esetleg természetileg is. Nem ezek a világjárókat követő, úgy teszünk mintha a kamera nem is lenne filmek. Köszönöm szépen:)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!