Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
a helyzet a következő: van egy csapattársam aki nagyon bejön de 1 évvel fiatalabb nálam (lány vagyok).Aranyos, szoktunk beszélgetni de csak edzéseken ami napi 3 van és olyan érdekesen néz rám mint aki bejön neki de nem tudom eldönteni. Lépni félek mert amúgy is egy visszahúzódóbb fajta. Mit tegyek? Mert félek ha balul sül el utána már nem lesz olyan jó az edzések hangulata.

#fiú #lány #lépj
2016. jún. 19. 15:46
 1/1 anonim ***** válasza:
Sztem hívd el sétálni vagy valahova, aztán majd ő eldönti h szerinte ez baráti vagy annál több, azt lát bele amit akar, de sztem akkor már érezni fogod, h felőle ez baráti (akk hagyd), vagy ő is többet szeretne (akk jelezd valah, apró érintésekkel, hasonló).
2016. jún. 19. 15:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!