Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor bejövök neki, vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor bejövök neki, vagy mi van?

Figyelt kérdés
Van egy srác az osztályomban, akibe szerelmes vagyok már több mint egy éve. A legjobb barátom lett amúgy is, és neki is beletartozok a lány barátai közé. Kicsit fiúsabb lány vagyok, ezért fiúsabb dolgokat is meg tud velem beszélni. A kapcsolatokról, meg egyéb mélyebb dolgokról, sose beszél, pedig ha nekem valami bajom van, akármi ami nem csak valami felületes, akkor vele bármikor meg tudom beszélni, mindíg figyel, próbál segíteni, és tud nekem önbizalmat adni. De ilyen típus, bárkivel viselkedne így, bármilyen lánnyal, mert ilyen, de ezt az oldalát úgymond csak én veszem igénybe. Nem mondható helyesnek, vagy jó kiállású, vékony, magas. De én attól még szeretem. jóba van még pár kihívóbb lánnyal, akik szépek, nagy mellűek, ribisen öltözködnek, viselkednek, keresik a fiúk társaságát, és velük el van. Na én nem vagyok ilyen, de ezt tudja, és megbeszélni ezért. De valahogy nem érzem azt, hogy én bejönnék neki. Nem latom, hogy úgy nézne rám, ahogy a szerelmesek szoktak. ha a haverok elhívják valahova, akkor megy, nem igazán mutatja, hogy érdekli mi lesz velem, ha otthagy, de mégis nagyon jó lelkű, kedves. Ismerem a barátait, jóba vagyok velük, de azért én lány, ők fiúk, nem lehetek a sarkukban mindíg. Amikor a haverjaival van, akkor nem ő a társaság központja, de mindíg odacsapódik valakihez, és Evan velük. Viszont ha velem van kettesben, szokott ilyen lenni :) akkor nem menekül a helyzettől, hogy velem kell lógni a, sokat mesél, hogy mi volt vele, vagy érdekli amit mondok, hasonló hullámhosszon van a gondolkodásunk, de valahogy azokat a jeleket amiket a szerelmesek szoktak egymás irant mutatni, hogy közel ülnek hozzá, megveregetik a vállukat, azokat sose csinálja velem. Én meg vele próbálom, hogy észre vegyen ilyen téren is. Most vagy nem jövök be neki, és figyelmen kívül hagyja az én erőfeszítéseimet, vagy nem is veszi észre, vagy nem tudom. De amikor sikerült nagyon a kedvében járnom, akkor mondta, hogy aranyos vagyok, meg annyira köszöni, esetleg Facebookon pár szíves smile, de ez nem gyakori. tényleg nem tudom, hogy akkor most ez mi.

2016. jún. 21. 11:23
 1/6 A kérdező kommentje:

*megbecsül ezért

És még kimaradt, hogy én 16/l ő 17/f

2016. jún. 21. 11:26
 2/6 anonim ***** válasza:
nem akarlak megbántani de te kérdezted : szerintem a friend zone-ban vagy :/
2016. jún. 21. 11:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy tetszel neki, van olyan, hogy valaki észre sem veszi mikor tetszik neki valaki csak amikor már késő. Ha mondjuk elveszítene téged mint barát, lehet, hogy rájönne milyen sokat is jelentesz a számára és az is lehet, hogy ez szerelem. Adj neki egyértelmű jeleket, amikből rájön és akkor majd kiderül mit akar.
2016. jún. 21. 11:47
 4/6 anonim ***** válasza:
szerintem tetszel neki :)
2016. jún. 21. 12:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Még bizos hogy friendzone de na! :) többiek is köszi!
2016. jún. 21. 12:51
 6/6 Peffy válasza:
Szerintem ez csak barátság marad, vagy ngyon jól titkolja, hogy tetszel neki.
2016. jún. 21. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!