Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Jelenthet ez valamit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelenthet ez valamit?

Figyelt kérdés

Szombaton volt a ballagás, és a 8. osztályban van/volt egy fiú. Nagyon jóba vagyok vele még most is, és a barátnőmmel (hívjuk Boginak, mert úgy könnyebb lesz tudni, hogy mikor kiről beszélek) aznap délután kimentünk a focipályára, (Bogi annak a fiúnak az osztálytársa, és ők is jóba vannak) Tudni kell, hogy a focipályán találkoztunk még 3 emberrel, és mi ketten mentünk a Bogival. Bogi és a többi 3 ember, (2 fiú 1 lány, és mi )rajtam kívűl mind cigizik, és azt szerették volna, hogy én is próbáljam ki az elektromos cigit, ami málnás volt. Természetesen akkor nemet mondtam, mert nem voltam rá felkészülve. Hétfőn ismét találkoztunk velük, de akkor az az 1 lány nem jött velük. Na, itt jön képbe a másik fiú.(őt hívjuk Bencének) Bencével is jóba vagyok, ő tavaly ballagott, és 2 éve cigizik. Bogi, én és az a fiú (az ő neve legyen Gábor:D) átmentünk 3-an Bencéhez, és hát ugye Bogi, Bence és Gábor is cigiznek. [Nekem nem tetszik a Gábor, de itt jön a lényeg]…: Mi mindig öleléssel köszöntünk egymásnak, ahogy ez most sem maradhatott el. De nagyon sokáig öleltük egymást, ez már nekem gyanús volt. Még aznap, vagyis hétfőn elmentünk a boltba 4-en (mert miért ne?! :DD) és természetesen az út közepén mentünk, és a Gáborral nagyon sokszor összeért a kezünk, és hát a végén már úgy mentünk, mint az igazi szerelmespár:D (ujjak az ujjak között vagymi:DD) amikor visszamentünk Bencéékhez, akkor kiültünk az udvarra, és akkor Bence bement valamiért, (már nem emlékszem:D) és akkor én is felkeltem, és a Gábor is, és akkor is megöleltük egymást, szintén nagyon sokáig, és akkor már a seggemet is megfogta:D ez után is megkérdezték, hogy nem-e kérek cigit, (ismét nem volt a válaszom) és akkor a Gábor megkérdezte, hoyg „átfújjam a szádba?” *-* nem tudtam, hogy komolyan gondolja-e, vagy csak viccel (mert mi mindig köcsögök vagyunk egymással, és az is elképzelhető, hogy viccből gondolta, de nem hiszem :/ )

„röviden” ennyi lenne, ha valamit nem értesz meg belőle pontosan, akkor kérdezz vissza, leírom újra :DD

(És köszönöm, hogy segítesz )

2016. jún. 21. 22:20
 1/3 anonim válasza:
Nem értem a kérdést.
2016. jún. 21. 22:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Hogy Szerintetek a Gábor érezhet-e valamit irántam vagy csak erősödik a barátságunk?
2016. jún. 22. 17:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Attól függ Gábor milyen fajta srác.

Nekem is van olyan fiúhaverom aki ennél sokkal egyértelműbb dolgokat csinál,de neki van barátnője és olyan amilyen,igy nem veszem komolyan.

Ha Gábor nem egy csajozógép akkor jelenthet valamit,de egyenlőre ne bízd el magad. Várj több jelre,tegyél neki te is célzásokat.

2016. jún. 22. 20:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!