Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? (többi lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés
szerintem szeretem de osztálytárs és legjobb barátok vagyunk ő úgy érzem csak barátként tekint rám.13/L
2016. jún. 23. 23:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha barát ,akkor veszett az ügy. De mit veszíthetsz ,ha rákérdezel?
2016. jún. 23. 23:11
 2/4 October15 ***** válasza:
100%

1.: Példának okáért a barátságot. Először is tisztázd le magadban annyira, hogy a "szerintem" már ne kelljen, utána pedig 2 lehetőség van:

Vagy próbálod a stabil baráti kapcsolatot kibillenteni az egyensúlyából és elérni, hogy több legyen belőle. 13 évesen nem kell nagy dolgokra gondolni kb annyitól elszáll az agya ha az indokoltnál jóval közelebb állsz meg előtte mikor beszéltek és hasonlók. :D Megnyugodhatsz neki sincs több fogalma arról, hogy mit csinál mint neked.

A másik verzió bliztkrieg: Szépen közlöd vele, hogy szereted és, hogy a barátság mint kapcsolati forma nem feltétlenül elégséges ennek kielégítésére. [És ha ezt pontosan idézed akkor egy kukkot sem fog belőle érteni szóval ne tedd. :D]

Tennou heika! banzai!

2016. jún. 23. 23:16
 3/4 October15 ***** válasza:
Most megyek és felkötöm magam! El bírtam gépelni a Blitzkrieg-et... A führer forog a sírjában.
2016. jún. 23. 23:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Lépj az ügy érdekében.
2016. jún. 24. 13:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!