Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elso csokot a fiunak vagy a lanynak kell adnia?
Na szoval! A baratommal mar nagyon reg ota joba vagyunk, es nekem mar nagyon reg ota tetszik. 1 honapja szerelmet vallot stb! Nem jarok vele, de nagyon olyan! A haverjainak azt mondja a baratnoje vagyok meg ilyenek! Sokat szoktunk talalkozni baratokkal is meg kulon ketten is. Mar oleles az magyon reg ota van, meg azelott is volt mielott szerelmet vallott. Mar tobbszor megpuszilt meg en is ot. Szerintetek a csok az korai? Mert em nagyon szivesen benne lennek csak nem tudom o hogy van ezzel. Mindenkeppen a fiunak kell kezdemenyeznie? Vagy a lanynak is lehet?
14/L vagyok o pedig 1 honap mulva lesz 15. (Legyszi csak azok valaszoljanak akik nel azt mondjak h kis hulye ribi vagyok meg minden. Akkor legyszi inkabb ne is olvassatok el a kerdest meg semmit)
Ne olvassuk el a kérdést meg semmit.. és ezt beírod a kérdés végére. XD Mi lehet az az érzés? Kb akkor szoktam ilyet érezni mikor a kutyám áll egy ajtó előtt amiben nincs üveg de azt hiszi, hogy nem tud bemenni rajta akkor sem ha megmutatom, hogy átjárható a dolog. :D
Nem, nem kell feltétlenül a fiúnak kezdeményezni, nyugodtan kezdeményezheted te is, se neki se senki másnak nem lesz ezzel problémája.
Nem ettől nem vagy ribi.
Viszont ha az nem járás, hogy a barátnőjeként aposztrofál, randiztok, ölelgetitek egymást stb akkor a ti korotokba mégis mi a retek a járás szerinted ?:D Egy 14 éves lánynak ez már doszta járás.
24F
Kedves kérdező!
Nem kurv.@mindegy, hogy ki adja az első csókot?
ui.: Használj ékezetet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!