Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak,24 éves fiúval?
A barátodnak igaza van. Nem fog semmi jó ebből alakulni. Nem fog működni a kapcsolat mert 1) akár komolyan gondolja (amit nem tartok túl valószínűnek) 11 év akkor is nagyon sok, minden szempontból 2) nem gondolja komolyan és kihasznál, szerintem sejted mire.
Tényleg komoly bajod is eshet, szerintem szakíts vele!
A szerelem pedig nem alakul ki találkozás nélkül. Szerintem csak fellángolás ez, olyan "tetszem neki, és ez tetszik" féle.
A szüleidnek mondat ezt?
"
Mit csináljak,24 éves fiúval?
13 éves vagyok, és megismertem egy fiut az interneten, és én nem akartam semmit." Fuh azért ezen a ponton rendesen beszrtam.. XD Érzem a nyakamon a TEK-et.. XD de nem szerencsére nem belém esnek non-stop a kislányok ez megnyugtató. :D
Kérdező: NEM bakker pedofiliáról hallottál már? Bakker gyerek vagy.. ha egy ujjal is hozzád ér ott helyben repül a sittre.
Lemaradt: 24F
Gyerekek nem, mi "felnőttek" legalábbis a normális fajta nem tekint nőként egy kislányra.. bazzeg ez qrva beteg.
Vagy egyre kamubb.. :D
Hangulatzene a szexcamozáshoz vele: https://www.youtube.com/watch?v=3Ln6cZ21heo XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!