Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak,24 éves fiúval?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak,24 éves fiúval?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok, és megismertem egy fiut az interneten, és én nem akartam semmit. Már vagy egy fél éve beszélgetünk, de a barátaim azt mondják, hogy fejezzem be, mert ebből nem lehet semmi jó. Ő mindig is azt mondta szerelmes belém, de én nem vettem ennyire komolyan. Most már nem tudom mit gondoljak, mert szerintem én is szeretem őt. De lehet, hogy ez csak egy fellángolás. Nektek mi a véleményetek erről?
2016. júl. 3. 19:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Kifog használni téged .-. 11 év azért sok :3
2016. júl. 3. 19:23
 2/11 anonim ***** válasza:
84%

A barátodnak igaza van. Nem fog semmi jó ebből alakulni. Nem fog működni a kapcsolat mert 1) akár komolyan gondolja (amit nem tartok túl valószínűnek) 11 év akkor is nagyon sok, minden szempontból 2) nem gondolja komolyan és kihasznál, szerintem sejted mire.

Tényleg komoly bajod is eshet, szerintem szakíts vele!

A szerelem pedig nem alakul ki találkozás nélkül. Szerintem csak fellángolás ez, olyan "tetszem neki, és ez tetszik" féle.

A szüleidnek mondat ezt?

2016. júl. 3. 19:30
 3/11 October15 ***** válasza:
100%

"

Mit csináljak,24 éves fiúval?

13 éves vagyok, és megismertem egy fiut az interneten, és én nem akartam semmit." Fuh azért ezen a ponton rendesen beszrtam.. XD Érzem a nyakamon a TEK-et.. XD de nem szerencsére nem belém esnek non-stop a kislányok ez megnyugtató. :D

Kérdező: NEM bakker pedofiliáról hallottál már? Bakker gyerek vagy.. ha egy ujjal is hozzád ér ott helyben repül a sittre.

2016. júl. 3. 19:36
 4/11 October15 ***** válasza:
100%

Lemaradt: 24F

Gyerekek nem, mi "felnőttek" legalábbis a normális fajta nem tekint nőként egy kislányra.. bazzeg ez qrva beteg.

2016. júl. 3. 19:38
 5/11 anonim ***** válasza:
26%
OEMGE...
2016. júl. 3. 19:38
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, a szüleimnek nem mondtam még, totál kiakadnának. A találkozás azért nem lehetséges, mert pakisztánbaan lakik, de rengeteget videochateltünk már!
2016. júl. 3. 20:11
 7/11 anonim ***** válasza:
Jézusom, ez egyre rosszabb...
2016. júl. 3. 20:35
 8/11 October15 ***** válasza:
100%

Vagy egyre kamubb.. :D

Hangulatzene a szexcamozáshoz vele: https://www.youtube.com/watch?v=3Ln6cZ21heo XD

2016. júl. 3. 20:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Alapjáraton 11 év nem sok, a mai világban meg főleg, de jelen esetben, mivel gyerek vagy sok.. Ez az ügy felejtős
2016. júl. 3. 21:58
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
én megismertem egy 60 éves bácsit az interneten. Megkérte hogy küldjem magamról meztelek képeket és szerintem küldök neki mert szerelmesek vagyunk. 12/f
2016. júl. 3. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!