Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak most?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak most?

Figyelt kérdés
van egy barátnőm ,aki egy bárban kezdett el dolgozni. van egy srác aki már egy éve tetszik nekem és ő minden este ott van a bárban a barátnőmnél ,a barátnőm mindig avval bölcskődik, hogy a srác ezt meg azt mondta és ezt tette.....persze ez nem biztos ,hogy igaz,de tuda,hogy zavar.a srác aki tetszik nekem nem lakik messze a barátnőmtől ,igy nagyon rég ota ismerik egymást.nekem ez rosszul esik most meg a srác és a barátai szerveznek neki egy bulit ott a bárban,engem is meghivott a barátnőm de nem megyek el

2016. júl. 3. 23:35
 1/4 partizana ***** válasza:
Hát miért nem mész el?
2016. júl. 3. 23:48
 2/4 A kérdező kommentje:
mert nem birom elviselni az a csajt
2016. júl. 3. 23:50
 3/4 likebike ***** válasza:

Az rosszul esik neked,hogy régóta ismerik egymást?:))

Amúgy meg a barátnőd,ha akarna valamit attól a csávótól,akkor nem hívott volna meg a buliba.Hacsak nem akarja előtted leteperni,de lehet azt akarja,hogy jobban megismerjétek egymást.Ha meg nem mész el,az a te bajod,nem kell itt szenvedni.A lehetőség megvan,élni kéne vele.

2016. júl. 4. 10:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy rossz sülne ki abból ha elmennél a buliba, hisz a barátnőd nem hívott volna ha keresztbe akar tenni neked, max utólag mondta volna.
2016. júl. 4. 11:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!