Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelenthet ez valamit?
Sziasztok,leirom a történetet nektek,kiváncsi vagyok a ti véleményetekre,mert engem lassan felemeszt:)
na szóval ugy volt az egesz hogy mentünk csaladdal győrbe kirándulni,és vendegsegbe mentünk,az unokatesomhoz,és ott volt a baratnoje,akivel igazabol nem beszeltem mert már akkor erkezett mikor mentem el,de még gyorsan csináltam vele egy képet!Mindegy lefenykepezkedtem vele,másnap bejelölt a lany..nagyon orultem :) utana rairtam es mai napig beszelünk,ennek korulbelül 5 hónapja!Facebookon sziveket is ir mikor elkoszon,meg volt már rá példa hogy o irt ram.Szerintetek ez jelent valamit?Eleg ismert lany,sok fiubaratja van,es nem tudom hogy csak en latok e bele tobbet és amugy minden fiubaatjaval igy beszel e vagy csak velem szivezik!Nagyon szep lany,de nem akarok nagyot koppanni:) főleg lányok válaszát várom.Köszönöm
16/F
Egyszeru.
1. Az unokatesoddal jár, és ugy kuldozget szivecskeket---> lotyó
2. Ha ido kozben szakitottak, batran ismerd meg, hivd el talalkozni, de ne nyomulj, egy ido utan latni fogod hogy tetszel e neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!