Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Jelenthet ez valamit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelenthet ez valamit?

Figyelt kérdés

Sziasztok,leirom a történetet nektek,kiváncsi vagyok a ti véleményetekre,mert engem lassan felemeszt:)

na szóval ugy volt az egesz hogy mentünk csaladdal győrbe kirándulni,és vendegsegbe mentünk,az unokatesomhoz,és ott volt a baratnoje,akivel igazabol nem beszeltem mert már akkor erkezett mikor mentem el,de még gyorsan csináltam vele egy képet!Mindegy lefenykepezkedtem vele,másnap bejelölt a lany..nagyon orultem :) utana rairtam es mai napig beszelünk,ennek korulbelül 5 hónapja!Facebookon sziveket is ir mikor elkoszon,meg volt már rá példa hogy o irt ram.Szerintetek ez jelent valamit?Eleg ismert lany,sok fiubaratja van,es nem tudom hogy csak en latok e bele tobbet és amugy minden fiubaatjaval igy beszel e vagy csak velem szivezik!Nagyon szep lany,de nem akarok nagyot koppanni:) főleg lányok válaszát várom.Köszönöm

16/F

2016. júl. 4. 00:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Van ilyen tipusú barátnőm. Nem akarlak elszomorítani de nem jelent semmit:/
2016. júl. 4. 00:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Egyszeru.

1. Az unokatesoddal jár, és ugy kuldozget szivecskeket---> lotyó

2. Ha ido kozben szakitottak, batran ismerd meg, hivd el talalkozni, de ne nyomulj, egy ido utan latni fogod hogy tetszel e neki.

2016. júl. 4. 00:13
 3/5 A kérdező kommentje:
az unokatesom lany :)
2016. júl. 4. 11:31
 4/5 anonim válasza:
Nem lehet tudni , azt sem , hogy mit akar . Ha meg akarod tudni besszélgess el vele , nem ciki.
2016. júl. 4. 12:40
 5/5 anonim válasza:
Kerdezz ra nem e talalkoznatok hivd el valahova:)
2016. júl. 11. 03:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!