Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai pasiknak miért a pláza cicák tettszenek? 15L
Figyelt kérdés
Volt 2 ember akikkel úgy gondoltam hogy megértjük egymást itt GYK-n ezért gondoltam küldünk egymásnak képet hogy realisztikusabb legyen...Az egyikkel megértettük egymást gondoltam hogy beszéljünk facebookon ahol ott vannak a képeim is.Itt rengeteget beszélgettünk órákon keresztül.De írta hogy amint meglátta a képeim inkább abba hagyná a beszélgetésünk...A másiknak is küldtem képet mert gondoltam hogy elfogadna de még csak válaszolni se válaszolt...pedig végre úgy éreztem boldog vagyok és megértenek,hosszú órákon át beszélgettünk volna random dolgokról de helyette itt ülök magányosan. Miért baj az ha nincs hosszú hajam,műkörmöm,sminkelt arcom és csicsás öltözetem.Miért nem fogadnak el az emberek?Miért baj ha a ruhátáram helyett a tudásomat bővíteném?Mit tegyek hogy elfogadjanak?Mit tegyek hogy este sírás helyett nevessek inkább..nem akarok egyedül lenni,de valamiért mindig úgy maradok.2016. jún. 24. 06:44
1/13 anonim válasza:
Ez nem a tini kategória. 15 évesen nagyon fiatal vagy még. Miért akarsz ennyi idősen mindenáron pasit? Tanul inkább, a többi jön majd magától.
2/13 anonim válasza:
Ha annyira a tudásodat bővítenéd, nem GYIK-en ismerkednél..
3/13 anonim válasza:
Kislány! Tényleg ne itt ismerkedj! Nagyon fiatal vagy...miért innen akarsz magadnak pasit? Biztosan vannak helyes fiúk a gimiben akiknek számít az agytekervényeid kapacitása. Ez itt húspiac. Örülj, hogy nem egy hétrőfös anakondát kaptál cserefotóként...
4/13 anonim válasza:
#1-es, ez pontosan a tini kategória:D
5/13 anonim válasza:
Most már átrakták. Eddig a felnőttben volt.
6/13 anonim válasza:
Kreténkéim ,nem azt írta,hogy pasit akar. ._. Beszélgetett. Eszmecsere történt ,ples.
Nos,humans... Még ha tetszik is a belsőd nekik,ám a borítóval gond van ,hezitálás nélkül ott hagynak a porban. Idióták idióta értékrenddel.
Nekem simán írhatsz ,dumálok bármiről,de lány vagyok ,előre szólok. :) Nem érdekel a külsőd. A kinézetedről nem tehetsz ,ez az örökséged ,amit szüleidtől kaptál. Légy rá büszke ! ;)
7/13 anonim válasza:
Mert a plázacicák jó csajok és vonzóak. Egy fiatal srácnak mi kéne, ha nem ez? :) (De most komolyan... Előre is köszönöm a 0%-ot.)
8/13 A kérdező kommentje:
aki kért képet privibe,és küldtem neki,többet visszasem irt
2016. jún. 24. 10:15
9/13 anonim válasza:
Hát nézd..
Szokták mondani, hogy mindenkinek megvan a párja a világban.. Nah ez egy baromság XD..
vannak magányos emberek is :O, de kétlem, hogy te az lennél :), majd eljön a te időd, de addig is pikachu téged választalak :3
10/13 anonim válasza:
A "plaza cicak" csak szexre kellenek a pasiknak. Ha barki normalis lanyt akar, az lehetoleg nem egy plazaban vagy hasonlo helyeken fog imerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!