Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, akik szeretik a duci lányokat, ez még belefér? 15l
Figyelt kérdés
Félre értés ne essék,nem én vagyok a képen:D Csak nagyon nagyon hasonlít az alakom és a testem a képen lévő nőjére.
Ez még nektek belefér?:D
2016. jún. 26. 18:30
1/15 anonim válasza:
Simán, ez még tetszik. (És nem vagyok ducifétises)
2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2016. jún. 26. 18:47
4/15 anonim válasza:
Ez még annak is bejön, aki nem a ducit szereti, tekintve, hogy ez még közelebb áll az átlagos súlyhoz.
5/15 A kérdező kommentje:
Örülök,hogy így látod:D
De szerintem,ha jobban megnézed,akkor látni,hogy a nő combjai vastagabbak,ami azért már a duci kategóriába tartozik szerintem:)
2016. jún. 26. 19:06
6/15 anonim válasza:
Kicsit én is megnyugodtam most mert rám is feljött + kg, igaz igy is 58 vagyok de a combjaim nekem is nagyon a 167 magasságomhoz....nem értem más a mellére hízik én meg combra :))) Azért jó tudni hogy a fiúknál mi az ami még elfogadott :)
7/15 anonim válasza:
Ooh, a legjobb alak *-* Best of :3
9/15 anonim válasza:
Nekem tetszik ez az alkat :) 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!