Tudtok e olyan diétát amivel gyorsan lehet fogyni és egyszerő az étrendje?
Csalódott vagyok. Reméltem, mostanra mindenkinek a könyökén jön ki, hogy mennyire károsak a diéták. Ha kevés tápanyagot viszel be, az izmaidat építed le. Mivel az izmok sokkal több energiát követelnek, minden energiaszegény időszakban ehhez nyúl elsőként a szervezeted. Mivel azonban csökken az izom mennyisége, a tápanyagigény is csökken, tehát sokkal kevesebbet ehetsz meg, mint addig. Arról se feledkezz meg, hogy a belső izmaidat is veszíted, tehát sokkal rosszabb lesz a bélműködésed -> szorulás, miegymás lép fel.
Szóval hagyd a diétát és kezd el mozogni.
Több mozgás az első. Minél több gyümölcs, kevés szénhidrát, és abból is minél kevesebb gyorsan lebomló (fehér liszt, cukor). Ugyanakkor több zsír!!! A szervezetednek szüksége van X kalóriára*, és ha ezt zsírban viszed be, az hízlal a legkevésbé! Mióta ezt a "sovány túrót" bevitték a köztudatba, azóta hájpacni az egész nyugati világ és azóta hullanak milliószámra az emberek szív- és érrendszeri problémákban!!! A paraszt nagyszüleink, dédszüleink szalonnán meg kolbászon éltek, egészségben, 80-90 éveket, infarktusról nem is hallott senki.
Ami nekem nagyon bevált, az a meredek emelkedőn felfelé futás. Nincs olyan gyakorlat, ami jobban tudatosítaná a szervezetben a súlyfölösleget.
És természetesen semmi "kocogás" meg ilyen baromság, ne csapd be magad! Terheld a szervezeted egy kicsit, kapkodj levegő után!
(*Ahogy itt említették, ha ezt nem viszed be, mert "gyorsan" akarsz lefogyni, akkor az izomzatod is le fog épülni, aztán, ahogy befejezted a "fogyókúrát", egyből még jobban visszahízol. Fogyókúrák helyett én mindig a végleges ételmódváltást javaslom...)
Gratulálok az eredményhez!
/mellesleg remek sportot választottál :D/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!