Mikor kérnek már bocsánatot a homoszexuális emberektől?
71/103 A kérdező kommentje:
a véleménynyilvánításnak van határa, pl.: amikor savat fecskendeznek valakire vagy féltéglával megdobják az már túlmegy ezen a határon.
az emberi jogok úgy működnek, hogy nem kell az emberiségért tenni azért, hogy "valakié" legyen. nagyon sok híres meleg van, de nem várható el minden egyes magyar melegtől, hogy Freddie legyen ennek ellenére élhetnek a gyülekezési jogukkal. (ha már itt: szerintem is jobb lenne, ha nem korlátoznák a GAY PRIDE-ot, hanem hagynák fejlődni, éppen azért, hogy a térségben a leghíresebb, legjobb, legszínesebb legyen, hogy Budapestre jöjjenek milliók erre a napra európából megdobva a turizmus bevételét - e helyett a neonácik elintézik, hogy még a magyar melegek se merjenek elmenni, csak a legbátrabbak, legjobbak)
Te gügye vagy?
Senki nem mondta, hogy minden melegnek Freddie-nek kéne lennie. Arról van szó, hogy ne a NEMI HOVATARTOZÁSODDAL HÍVD FÖL MAGADRA A FIGYELMET!
Ezt a töménytelen mennyiségű információt képes feldolgozni az agyad?
2011. márc. 7. 18:36
ma 18:29
Ha nem buzyzna le többé soha többé senki, senkit ,akkor fölmondanátok a vonulgatással? A vonulgatás tullajdonképpen miről szól? Szerintem ,akkor is lenne melegfelvonulás,ha mindenki kedves lenne a melegekhez! De ,akkor tényleg mi értelme hirdetni? Én ollópozban szeretem felvonulás is lehetne akkor!
2011. márc. 7. 18:40
Jah, még annyit hozzátennék, hogy a neonácik szemében egyáltalán nem vagytok kivételesek, mivel ők még az élő fába is belekötnek. Ahol balhé van, ott biztosan felbukkannak ők is.
2011. márc. 7. 18:46
75/103 A kérdező kommentje:
"A New York-i Christopher Street-en álló Stonewall Inn nevű szórakozóhelyet néhány nap történései avatták a meleg és leszbikus felszabadítás bölcsőjévé. ..."
[link]
Kerdezo te egy nagyon jo peldaja vagy a frusztralt embernek, aki maga krealja a gondolataiban a nem letezo gyuloletet. Fogd mar fel, hogy nem utaljak a melegeket, mi heterok lesz.arjuk, hogy ki meleg meg ki nem, amig normalisan viselkedik. Ha valaki hetero es idiota, azt is kinezik. Ha valaki normalis, akkor a kornyezete ugysem az alapjan iteli meg, hogy meleg. Ha valaki ezaltal szeretne extra szimpatiat kivaltani, az mar mas teszta. Ugyanolyan ember vagy, mint masok. Semmivel nem erdemelsz kevesebbet, de tobbet sem, mert attol, hogy meleg vagy, nem vagy kulonb. A tetteid alapjan itelnek meg a normalis emberek, a tobbiekkel meg nem kell torodni. Minden emberen van cikizni valo, mindenkit valamivel szekalnak. Ha nem meleg lennel, akkor azert cikiznenek, mert alacsony/magas/kover/sovany/kopasz stb. vagy.
2011. márc. 7. 18:48
77/103 A kérdező kommentje:
"... A New York-i melegek példáját követve egyre több országban kezdték felismerni a büszkeségmenet fontosságát: az előbújást, az önmaguk elfogadását segíti elő, s ehhez társul a világnak való megmutatkozás, a színes karneváli forgatag felszabadult hangulata...."
8 oldal. Ennyi telt meg miközben igyekeztünk meggyőzni a kérdezőt és gondolom mindenki sejti hogy nem fog menni. Több ilyen és ehhez hasonló kérdést is feltett a "kedves" kérdező és mindannyiszor ez volt: oldalakon át történő kísérletek a meggyőzésére. És ő csak írta ki a következő kérdést rendületlenül. Hagyjuk rá.
2011. márc. 7. 18:53
ma 18:53
Szerintem is! Egyébként se válaszolt a felvetéseimre! Úgyis azt hall meg,amit akar!
2011. márc. 7. 18:55
80/103 A kérdező kommentje:
de a melegeknek kevesebb jogaik is vannak, nem én képzelem csak el a fejemben a gyűlöletet, a kitaszítottságot, a kövéreket kopaszokat nem dobálják féltéglával és nem nézi végig a társadalom szótlanul, hogy köztudottan gyűlölet bűncselekményeket hajtsanak végre ellenük.
Kapcsolódó kérdések: